YRP Genel Başkanı: Seçimde Kilit Rol Oynayacağız

YRP Genel Başkanı: Seçimde Kilit Rol Oynayacağız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimleri için "Partimiz, seçim sonuçlarında belirleyici bir parti konumuna çok kısa bir sürede geldi" dedi.Milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Bilecik'i...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimleri için "Partimiz, seçim sonuçlarında belirleyici bir parti konumuna çok kısa bir sürede geldi" dedi.

Milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Bilecik'i ziyaret eden Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin seçimlerde önemli bir aktör olacağını belirtti. Aktarılanlara göre Erbakan şu açıklamayı yaptı:

Hepinizin bildiği gibi Yeniden Refah Partisi kısa sürede çok büyük mesafe kat etti. Bütün bu hızlı gelişmesi ve bir de üzerine yapıcı muhalefet anlayışı sadece eleştiren değil çözümü de ortaya koyan siyaset anlayışı, siyasete nezaket getiren yaklaşımı milletimizin teveccühüne layık olmasına sebep oldu. Çok kısa süre içerisinde Yeniden Refah Partimiz Türkiye siyasetinin önemli aktörlerinden bir tanesi haline geldi ve bu 14 Mayıs seçimleri öncesinde de seçim sonucunda belirleyici olacak anahtar bir parti konumuna geldi.