Zafer Partisi'nden Aday Adayı Onur Can Gül Saha Çalışmalarına Başladı

Zafer Partisi'nden Aday Adayı Onur Can Gül Saha Çalışmalarına Başladı
Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi'nin yer aldığı ATA İttifakı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sinan Oğan'ı destekleyeceklerini açıklamışlardı. Bunun üzerine 100 bin imza toplanmasıyla...

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi'nin yer aldığı ATA İttifakı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sinan Oğan'ı destekleyeceklerini açıklamışlardı. Bunun üzerine 100 bin imza toplanmasıyla Oğan'ın adaylığı kesinleşirken, partiler içinde milletvekili listeleri başladı.

Milletvekili aday adayı olan Onur Can Gül ise seçim kampanyasına başlayarak partisine ve adaylığına destek verdi.

Zafer Partisi'nin Kocaeli Milletvekili Aday Adayları saha çalışmalarına başlarken, partinin Kocaeli Teşkilatı Vekil Aday Adaylarından Onur Can Gül, kentin batısındaki Darıca'da pazarda esnafla bir araya geldi. Meyve ve sebze fiyatlarından yakınan Gül, görüşmelerin sonunda şu yorumu yaptı:

Zafer Partisi olarak Kocaeli’de yapacağımız çalışmalarda herkese dokunmayı hedefliyoruz. Darıca’dan aldığımız geri dönüş çok olumlu.

Poşet Hediye Ettiler 

Öte yandan Onur Can Gül, sığınmacılardan şikayet edenler olduğunu, yiyecek fiyatlarının çok yüksek olduğunu kaydederek poşet hediye ettiklerini aktardı:

İnsanlar sığınmacılarından rahatsızlıklarını dile getirip bizden çare bekliyorlar. Mutfağın vazgeçilmezi Soğan 25 TL patates 15 TL. Bu rakamların üzerine söylenecek çok şey yok her şey ortada. Zafer Partisi iktidarında 13 milyon sığınmacının gitmesi ile birlikte bu fiyatların ciddi anlamda ucuzlayacağını biliyoruz. Vatandaşlarda bunun farkında ve bizden, Zafer Partisi’nden talepleri oldu. Halkımıza da sığınmacılar gittiği zaman bu çanta ucuza dolacak yazılı poşetlerimizi hediye ettik.