Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Barışıyor Mu?  

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Barışıyor Mu?  
2020 yılının Ekim ayında Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz arasındaki aşk sona ermişti. Dün bir etkinlikte karşı karşıya gelen ikili arasında yaşananlar merak edilmeye başlandı.Bir yıl beraberlik yaşayan çift daha sonra ayrılmıştı....

2020 yılının Ekim ayında Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz arasındaki aşk sona ermişti. Dün bir etkinlikte karşı karşıya gelen ikili arasında yaşananlar merak edilmeye başlandı.Bir yıl beraberlik yaşayan çift daha sonra ayrılmıştı. Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya daha sonra bu ilişkisini de bitirmişti.

Cem Yılmaz da Rüya Demirbulut ile beraber olmuş ve bu beraberliği uzun sürmemiş ayrılmıştı. Daha sonra Seda Akman ile de görüntülenen Yılmaz, sevgililik iddialarını cevapsız bırakmıştı. Dün Zorlu PSM’de oynanan tiyatro oyununu izlemeye giden Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ile görüntülenmişti.

Cem Yılmaz, arkadaşlarıyla sohbet ederken bir anda Serenay Sarıkaya’ya dönerek Hayatım dedi. Serenay Sarıkaya da Cem Yılmaz’a dönerek Hayatım mı? cevabını vererek eski sevgilisinin yanına gitti. Gazeteciler tarafından sorulan soruları cevaplamaktan kaçınan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz birbirleri hakkında sorulan soruları cevaplamadı.