Tek Şart İlkokul Mezunu Olmak! İŞKUR Üzerinden 18 İle 55 Yaş Arası Bekçi Alımı Yapılıyor

Tek Şart İlkokul Mezunu Olmak! İŞKUR Üzerinden 18 İle 55 Yaş Arası Bekçi Alımı Yapılıyor
İŞKUR üzerinden zaman zaman yayınlanan personel alımları iş arayan kişiler tarafından merak edilmektedir. Başta bekçi olmak üzere hemen her sektörde personel alımı yapan İŞKUR bu kez Kasım ayı bekçi alımı yapmaya başladı....

İŞKUR üzerinden zaman zaman yayınlanan personel alımları iş arayan kişiler tarafından merak edilmektedir. Başta bekçi olmak üzere hemen her sektörde personel alımı yapan İŞKUR bu kez Kasım ayı bekçi alımı yapmaya başladı. 18 ile 55 yaş arası alınacak bekçi alımıyla ilgili alım yapılacak iller ve şartlar belli oldu.

İŞKUR üzerinden bekçi alım ilanları yayınlandı. Bekçi alımı başvuru şartları her ilan için geçerli olmakla beraber alım yapılacak kuruma göre özel başvuru şartları farklılık göstermektedir. Bekçi alımı genel başvuru şartları arasında yer alan başvuru şartları aynı olmaktadır. Başvuru şartları arasında:

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak,
  • En az ilkokul mezunu olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış, 55 yaşını geçmemiş olmak,
  • Erkeklerde ve kadınlarda herhangi bir sıkıntı çıkaracak engele sahip olmamak,
  • Belirlenen sağlık şartlarını taşımak,
  • Herhangi bir yüz kızartıcı suçtan dolayı ceza almamış olmak,
  • Başvuru yapılacak il içerisinde ikamet ediyor olmak şarttır.

Kasım Ayı Bekçi Alımı Nasıl Başvuru Yapılır?

Kasım ayı Bekçi Alımı nasıl başvuru yapılır? Sorusu bekçi olmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaktadır. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımına başvuru yapmak için öncelikle İŞKUR üzerinden kendinize ait hesabınız olması şarttır. Hesabınız yoksa e-devlet şifrenizle giriş yaparak şartları karşıladığınız takdirde başvuru yapabilirsiniz.

Bekçi Alım İlanları İçin Tıklayınız.