TOKİ başvurusunda çok kritik detay! Yapmayan bin pişman olur

TOKİ başvurusunda çok kritik detay! Yapmayan bin pişman olur
Şu ana kadar 3 milyondan fazla kişinin başvuru yaptığı konutların inşaatın yeni yılda başlayacak. Öte yandan son olarak konutlarla ilgili önemli bir detay paylaşıldı. 250.000 konut projesine hane halkından farklı kişiler başvurabilir...

Şu ana kadar 3 milyondan fazla kişinin başvuru yaptığı konutların inşaatın yeni yılda başlayacak. Öte yandan son olarak konutlarla ilgili önemli bir detay paylaşıldı. 250.000 konut projesine hane halkından farklı kişiler başvurabilir mi sorusuna "Projeye hane halkı adına, yalnız bir başvuru yapılabilecektir." cevabı verildi.

TOKİ başvuruda çok kritik detayı atlayanları uyardı! Aynı hanede yaşayan iki kişi aynı anda başvuru yapabilecek mi sorusu merak konusu oldu. 250 bin konut için başvurular son sürat devam ederken başvuru mesajını alanlar IBAN'a 500 TL başvuru bedelini ödeyerek işlemlerini kolay bir şekilde tamamlayabiliyor. Öte yandan projeye aynı aileden iki başvurusu durumunda ne olacağı akıllarda yerini alıyor.

AYNI ANDA İKİ KİŞİ BAŞVURABİLİR Mİ?

"250.000 konut projesine hane halkından farklı kişiler başvuru yapabilir mi?" sorusuna TOKİ'den yanıt geldi.

HERKES BU SORUNUN YANITI MERAK EDİYORDU

TOKİ tarafından yapılan açıklamada, "Projeye hane halkı adına, yalnız bir başvuru yapılabilecektir." denildi.

HER İKİ EŞ DE BAŞVURU YAPARSA...

Açıklamaya, "Her iki eşin de başvuru yapması durumunda başvuruların tamamı geçersiz sayılacaktır." şeklinde devam edildi.

KONUT TİPİ SEÇİLEMEYECEK

Milyonların merak ettiği soruya da "Başvurular, 2+1 ve 3+1 ayrımı olmadan proje bazında yapılacaktır." şeklinde yanıt verildi.