A101'in Müdavim Yorumları Yapay Zeka İle Görselleştirildi

A101'in Müdavim Yorumları Yapay Zeka İle Görselleştirildi
A101, sosyal medyadaki müdavim yorumlarını yapay zeka desteğiyle görselleştirdiği projesini kullanıcıların hizmetine sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, A101, proje kapsamında A101'e ait özel markalı ürünler (PL) hakkında müşteri memnuniyetini yansıtan olumlu yorumları, yapay zeka tarafından görselleştirerek Instagram hesabındaki 13 milyonun üzerindeki takipçisiyle buluşturuyor.

Yapay zeka ile üretilmiş görsellerin ortaya çıktığı projede eğlenceli içerikler Instagram kullanıcılarının beğeni ve etkileşimine sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, müşterilerine daha etkili ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmayı hedeflediklerini ve bir marka olarak teknolojiyi en etkin şekilde kullanmaya devam ettiklerini vurgulayarak, "A101 ürünlerine olan müşteri bağlılığı ve memnuniyeti bizler için çok değerli ve anlamlı. Bu bağı daha da güçlendirmek ve teşvik etmek adına sosyal medyada paylaşılan olumlu yorumları, yapay zeka ile görselleştirerek takipçilerimizle buluşturduk. Dijital mecralarda müşteri deneyimini daha interaktif ve katılımcı hale getirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı