Alfa Romeo'ya Design Trophy Tasarım Ödülü

Alfa Romeo'ya Design Trophy Tasarım Ödülü
Alfa Romeo, 33 Stradale modeliyle Design Trophy Tasarım Ödülü'ne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Alfa Romeo'nun yeni spor otomobili 33 Stradale, Automobile Magazine tarafından uzun yıllardır verilen Design Trophy Tasarım Ödülü'nün sahibi oldu.

Automobile Magazine ekibi "Tasarım", "Araç İnovasyonu", "Sportif Görünüm", "Tutku", ve "Ticari Dinamizm" gibi farklı kategorilerin her biri için üç aday belirledi.

Okuyucular ise posta yoluyla veya derginin web sitesi üzerinden oy kullandılar ve tasarım kategorisinde Alfa Romeo 33 Stradale ilk sırada yer aldı.

Tipo 33'ten ilham alan Alfa Romeo 33 Stradale, otomobilin güzelliğini, yeni tasarım diliyle zenginleştirdi. Alfa Romeo'nun "Gerekli Güzellik" olarak tanımladığı tarzın yansıması olarak dış tasarımda aracın oranları ve hacimler yüzeylerdeki dengeyi yansıtıyor.

33 Stradale'nin kabin içi ise sürüş deneyimini üst düzeye çıkarmak amacıyla tasarlanmış olması ve minimalist yaklaşımıyla dikkati çekiyor.

Aracın kokpiti, dikkati dağıtıcı unsurları en aza indirecek şekilde geliştirilmiş olmasının yanında; her ayrıntı, 1967 model 33 Stradale'nin estetik ve teknik mirasını koruyor ve böylelikle kullanıcısına farklı bir ortam sunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı