Amazon Prime Yüzde 400 Zamlandı! İşte Yeni Fiyatı

Amazon Prime Yüzde 400 Zamlandı! İşte Yeni Fiyatı
Amazon Prime abonelik hizmeti, dünya çapında ismini duyurmuş en büyük alışveriş sitelerinden birisi olan Amazon tarafından sunuluyor. Bundan önceki aylarda ülkemiz dışındaki diğer ülkelerde hizmetin fiyatına zam gelmişti....

Amazon Prime abonelik hizmeti, dünya çapında ismini duyurmuş en büyük alışveriş sitelerinden birisi olan Amazon tarafından sunuluyor. Bundan önceki aylarda ülkemiz dışındaki diğer ülkelerde hizmetin fiyatına zam gelmişti. Bu noktada, Türkiye mevcut fiyat artışından etkilenmemişti. Şimdi ise Amazon Prime, ülkemiz için de zam yaptı ve fiyatını güncelledi.

amazon-prime-yuzde-400-zamlandi-iste-yeni-fiyati

Amazon Prime, 8 TL'den 39 TL'ye yükseldi

Amazon Prime abonelik ücreti Türkiye'de çok düşük bir bedel ile sunuluyordu. Bu noktada, 8 TL ödeyen herkes abone olabiliyordu. Kısa bir süre önce, abonelik fiyatına bir güncelleme geldi. Böylece, yeni abonelik fiyatı yüzde 400 artarak 8 TL'den 39 TL'ye yükselmiş oldu. Prime ücreti yüzdelik açıdan büyük bir zam almış olsa da, hala diğer hizmetlere göre uygun bir fiyat sunuyor gibi görünüyor.

amazon-prime-yuzde-400-zamlandi-iste-yeni-fiyati

Yeni Amazon Prime ücreti, aboneliği yeni almak isteyenler için şu anda aktif edildi. Prime aboneliğiniz bulunmuyorsa, hizmete ilk ay ücretsiz sonraki aylarda 39 TL'ye abone olabiliyorsunuz. Yeni ücret bilgisinin, mevcut aboneler bazında ne zamandan itibaren geçerli olacağı ise henüz kararlaştırılmadı.