Bluetooth, Galaxy Tab S9 İçin İkonik Samsung Aksesuarını Onayladı

Bluetooth, Galaxy Tab S9 İçin İkonik Samsung Aksesuarını Onayladı
Bluetooth veri tabanına yapılan yeni bir giriş, beklenen bir Galaxy Tab S9 özelliğini doğruluyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Samsung, yaklaşmakta olan üst düzey tablet serisi için ikonik S Pen'den vazgeçmiyor. Said S Pen...

Bluetooth veri tabanına yapılan yeni bir giriş, beklenen bir Galaxy Tab S9 özelliğini doğruluyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Samsung, yaklaşmakta olan üst düzey tablet serisi için ikonik S Pen'den vazgeçmiyor. Said S Pen artık Bluetooth sertifikasını da aldı. Bugün yayınlanan çevrimiçi uygulamaya göre Samsung'un Galaxy Tab S9 ile birlikte göndereceği S Pen, EJ-PX710 model numarasına sahip ve Bluetooth 5.1 spesifikasyonunu karşılıyor. Başka bir detay açıklanmadı ancak S Pen muhtemelen mevcut modellerde olduğu gibi tablete takılıyor.

bluetooth-galaxy-tab-s9-icin-ikonik-samsung-aksesuarini-onayladi

Hayranlar tarafından yapılan ilk görseller, yaklaşan Galaxy Tab S9'un Galaxy Tab S7 ve Tab S8 serileriyle aşağı yukarı aynı tasarıma sahip olması gerektiğini öngörüyor. Yakında çıkacak olan Tab S9'un arka panelinde manyetik bir S Pen tutacağı olabilir, bu nedenle bu konuda pek bir değişiklik olmuş gibi görünmüyor.

bluetooth-galaxy-tab-s9-icin-ikonik-samsung-aksesuarini-onayladi

Samsung'un sunduğu zengin üretkenlik uygulamaları grubuyla eşleştirildiğinde S Pen, çoğu Galaxy tablet için en iyi üretkenlik ve sanat araçlarından biridir. Galaxy Tab S9'un bir tanesini sallaması büyük bir sürpriz değil, ancak ikonik giriş cihazının ortadan kalkmadığına dair onay almak kulağa güzel geliyor. Samsung'un bu yılın sonlarında Galaxy Tab S9 serisini duyurması bekleniyor. Büyük olasılıkla tablet, Ağustos-Eylül aylarında Unpacked'de Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'e eşlik ediyor.