Çığır açacak bir modelle Nokia efsanesini özleyenleri sevinçten çıldırtacak gelişme!

Çığır açacak bir modelle Nokia efsanesini özleyenleri sevinçten çıldırtacak gelişme!
Markanın ürettiği modeller dokunmatik akıllı telefon piyasasında tutunamamıştı. Geçtiğimiz günlerde IDC tarafından hazırlanan rapora göre, Nokia Amerika Birleşik Devletlerinde en güçlü ilk beş marka arasında yerini alınca...

Markanın ürettiği modeller dokunmatik akıllı telefon piyasasında tutunamamıştı. Geçtiğimiz günlerde IDC tarafından hazırlanan rapora göre, Nokia Amerika Birleşik Devletlerinde en güçlü ilk beş marka arasında yerini alınca herkes şaştı kaldı.

Nokia efsanesini özleyenleri sevinçten çıldırtacak gelişme! Çığır açacak bir modelle geri dönüyor. 11 yıl önce akıllı telefonların piyasalarda yaygınlaşmasıyla birlikte Nokia gözden düşen markalar arasına girmiş ve her sene kan kaybetmeye devam etmişti. Ancak son yaşanan gelişme tüm teknoloji meraklılarını net olarak şaşırtacak. Son hazırlanan rapordaki bilgiler ışığında Amerika Birleşik Devletleri içerisindeki en güçlü beş marka arasında Nokia da yerini aldı.

NOKİA İLK BEŞ MARKA ARASINDA...

Nokia, IDC tarafından 2022 yılı için hazırlanan rapora göre Amerika Birleşik Devletlerinde en güçlü ilk beş marka arasında bulunuyor.

İKİ MODEL ÇOK DİKKAT ÇEKTİ

Nokia son olarak hazırladığı G400 5G ve G100 modelleriyle piyasaya bomba bir giriş yaptı.

NOKİA'NIN ASIL HEDEFİ NE?

Markanın asıl hedefi ise orta seviye telefonlarla Amerika Birleşik Devletleri pazarına girerek orada tutunmak olacak.

YENİ MODELLER ÇIKTI

Nokia tarafından Ağustos ayında yapılan lansmanda yeni telefon, tablet ve aksesuarla kapsamlı bir şekilde tanıtıldı.