Galaxy Watch 4 ve Watch 5'e Yeni Wear OS 4 Özellikleri Geldi

Galaxy Watch 4 ve Watch 5'e Yeni Wear OS 4 Özellikleri Geldi
Samsung, birkaç gün önce Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5'teki özelleştirilmiş yazılımının en son sürümü olan One UI 5 Watch'ı duyurdu ve güncelleme ile saatlere eklenecek yeni özelliklerden bazılarını ortaya çıkardı. One...

Samsung, birkaç gün önce Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5'teki özelleştirilmiş yazılımının en son sürümü olan One UI 5 Watch'ı duyurdu ve güncelleme ile saatlere eklenecek yeni özelliklerden bazılarını ortaya çıkardı. One UI 5 Watch'a, Wear OS 3'ten Wear OS 4'e yükseltme eşlik ediyor ve bu, yalnızca Samsung'un değil, Wear OS 4'ü alan tüm saatler için geçerli oluyor. Kendi yeni özelliklerini ve iyileştirmelerini getiriyor. Google bugün, Samsung'un katlanabilir telefonlarına yönelik rakibini de tanıttığı Google I/O konferansında bu özelliklerden bazılarını detaylandırdı.

galaxy-watch-4-ve-watch-5e-yeni-wear-os-4-ozellikleri-geldi

Galaxy Watch 4 ve Watch 5 özelleştirilmiş yazılımın en son sürümünü alıyor

Wear OS 3'te olduğu gibi Google, geliştiricilerin özel ve daha karmaşık saat yüzleri oluşturma ve kullanıcıların en sevdikleri saat yüzlerini doğrudan saatlerinden düzenleme yeteneği dahil olmak üzere Wear OS 4 özelliklerinden bazıları için Samsung ile işbirliği yaptı. Wear OS 4 ayrıca Gmail ve Google Takvim için tam destek getirecektir.

galaxy-watch-4-ve-watch-5e-yeni-wear-os-4-ozellikleri-geldi

Ayrıca Wear OS 4, insanların uzun süredir Samsung Galaxy akıllı saatlerinde görmek istedikleri bir özellik olan fabrika ayarlarına sıfırlama yapmak zorunda kalmadan bir akıllı saati yeni bir telefona bağlama seçeneği de ekliyor. Wear OS 4 ayrıca daha iyi pil ömrü getirecek, ancak Google ne tür pil ömrü iyileştirmeleri istediğimizi açıklamadı.

galaxy-watch-4-ve-watch-5e-yeni-wear-os-4-ozellikleri-geldi

Google, Wear OS 4 için geliştiricilerin hemen indirebileceği bir geliştirici önizlemesi yayınladı. ABD ve Kore'deki Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5 sahipleri, Samsung'un bu ay başlatacağı bir beta programı aracılığıyla Wear OS 4 ve One UI 5 Watch'ı deneyebiliyor. Bu arada, yeni yazılımın ilk kararlı sürümü Temmuz/Ağustos aylarında Galaxy Watch 6'da piyasaya sürülüyor.