Galaxy Watch 5, Sıcaklık Sensörünü Kullanan Daha Fazla Sağlık Özelliği Alıyor

Galaxy Watch 5, Sıcaklık Sensörünü Kullanan Daha Fazla Sağlık Özelliği Alıyor
Birkaç gün önce Samsung, Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro için bir yazılım güncellemesi yayınladı. Şimdi, şirket daha fazla sağlık izleme özelliği sunmak için bu sıcaklık sensörlerini daha da kullanmak istiyor gibi görünüyor....

Birkaç gün önce Samsung, Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro için bir yazılım güncellemesi yayınladı. Şimdi, şirket daha fazla sağlık izleme özelliği sunmak için bu sıcaklık sensörlerini daha da kullanmak istiyor gibi görünüyor. Samsung, gelecekteki yazılım güncellemeleriyle Galaxy Watch 5 serisinde cilt sıcaklığına dayalı yeni sağlık izleme işlevleri sunacağını açıkladı.

galaxy-watch-5-sicaklik-sensorunu-kullanan-daha-fazla-saglik-ozelligi-aliyor

Galaxy Watch 5 kızılötesi sıcaklık sensörü barındırıyor

En son duyuru, Samsung'un Kore topluluk forumunda Samsung Health Service'ten sorumlu bir şirket yetkilisi tarafından yapıldı. Yetkili, yaklaşan cilt sıcaklığına dayalı sağlık izleme özellikleriyle ilgili kesin ayrıntıları açıklamadı. Yetkili ayrıca bir güncelleme sunum zaman çizelgesini ifşa etmekten kaçındı. Yetkiliye göre, hizmet politikaları dikkate alınarak güncellenen programa karar verildiği için detaylı program ve zamanlama hakkında doğru bilgi vermek zor. dedi.

galaxy-watch-5-sicaklik-sensorunu-kullanan-daha-fazla-saglik-ozelligi-aliyor

Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro, kızılötesi tabanlı bir sıcaklık sensörüne sahiptir. Bununla birlikte, bu sensörler, şirketin cilt sıcaklığına dayalı adet takibini açıkladığı yakın zamana kadar iki akıllı saat tarafından hiçbir şekilde kullanılmadı. Daha da hayal kırıklığı yaratan şey, kullanıcıların bu cilt sıcaklığı sensörlerine istedikleri zaman erişememeleridir. Bu sensörler, sağlığınızın belirli bir yönünü izlemeleri gerektiğinde bu akıllı saatler tarafından otomatik olarak etkinleştirilir.

galaxy-watch-5-sicaklik-sensorunu-kullanan-daha-fazla-saglik-ozelligi-aliyor

Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Ultra ise kullanıcıların vücut sıcaklıklarını istedikleri zaman ölçebilmelerini sağlıyor. Samsung, Galaxy Watch 5 serisindeki cilt sıcaklığı sensörlerini daha kullanışlı hale getirmek için Apple'dan ilham alabilir. Aynı şey, Apple saatleri kadar birçok pazarda Samsung'un akıllı saatlerinde bulunmayan EKG işlevi için de geçerlidir.