Galaxy Z Flip 5, Büyük Kapak Ekranı Alıyor

Galaxy Z Flip 5, Büyük Kapak Ekranı Alıyor
Samsung Galaxy Z Flip serisinin en büyük sorunlarından biri, rakip telefonların bile daha büyük harici ekranlar sunduğu için kapak ekranının oldukça küçük olmasıdır. Şimdi, güvenilir bir satış noktası Galaxy Z Flip 5'in...

Samsung Galaxy Z Flip serisinin en büyük sorunlarından biri, rakip telefonların bile daha büyük harici ekranlar sunduğu için kapak ekranının oldukça küçük olmasıdır. Şimdi, güvenilir bir satış noktası Galaxy Z Flip 5'in kapak ekranından ne beklenebileceği konusunda fikir veriyor. SamMobile, gerçek ürünü temsil ettiğini iddia ederek Galaxy Z Flip 5 kapak ekranının bir maketini paylaştı.

galaxy-z-flip-5-buyuk-kapak-ekrani-aliyor

Galaxy Z Flip 5, büyük harici ekranla geliyor

Model, Galaxy Z Flip 5'in geniş bir yüzey alanını kaplayan dev bir harici ekrana sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca, muhtemelen arka kameralar için bir çeşit girinti gözüküyor. Bununla birlikte, onaylanırsa bu bir Galaxy Z Flip cihazında görünen en büyük kapak ekranı olacaktır. OPPO Find N2 Flip ve Motorola RAZR 2022 gibi rakipler, Galaxy Z Flip 4 gibi mevcut Galaxy Z Flip cihazlarından daha büyük kapak ekranları sunduğu için de gelecekti.

galaxy-z-flip-5-buyuk-kapak-ekrani-aliyor

Bu sözde yükseltme aynı zamanda Samsung'un Z Flip 5 kapak ekranını önceki modellerden daha çok yönlü hale getireceğine dair umut veriyor. Mevcut Z Flip modelleri, bildirimler ve birkaç pencere öğesi dışında kapak ekranını kullanmanıza pek izin vermiyor.