Gelecek Yıl Tanıtılacak Xiaomi 13 Pro Modelinin Görseli Sızdırıldı

Gelecek Yıl Tanıtılacak Xiaomi 13 Pro Modelinin Görseli Sızdırıldı
Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, farklı segmentlerde piyasaya çıkardığı akıllı telefon modelleri ile küresel çapta olduğu kadar ülkemizde de yoğun talep ile karşılaşıyor. Bu kapsamda, ürün çeşitliliğini artırmak...

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, farklı segmentlerde piyasaya çıkardığı akıllı telefon modelleri ile küresel çapta olduğu kadar ülkemizde de yoğun talep ile karşılaşıyor. Bu kapsamda, ürün çeşitliliğini artırmak için çalışmaların sürdüren şirket, gelecek yıl yeni amiral gemisi modeli olan Xiaomi 13 Pro'yu kullanıcıların beğenisine sunacak. Söz konusu cihaz henüz tanıtılmadan, tasarımına ilişkin ilk bilgiler gelmeye başladı. Teknoloji dünyasında yer alan sızıntılara göre, 13 Pro modelinin tasarımında radikal bir değişiklik yapılmayacak. Xiaomi, 13 Pro modelinde de Leica ortaklığına devam edecek.

Xiaomi 12 Pro Teknik Özellikleri

Gelecek yıl tanıtılması beklenen Xiaomi 13 Pro modeli için yeni iddialar gelmeye devam ederken, Xiaomi'nin geçen yıl tanıttığı 12 Pro modeli teknik özellikleriyle ilgi çekmeye devam ediyor.

Ekran Boyutu: 6.73 inç

Ekran Paneli: LTPO AMOLED

Ekran Çözünürlüğü: 1440 x 3200

Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz

Yonga Seti: Snapdragon 8 Gen 1

İşletim Sistemi: Android

Çekirdek Sayısı: 8

RAM: 8 GB ve 12 GB

Depolama Kapasitesi: 128 GB ve 256 GB

Arka Kamera: 50 MP geniş açılı kamera + 50 MP telefoto kamera + 50 MP ultra geniş açılı kamera

Ön Kamera: 32 MP geniş açılı kamera

Batarya: 4.600 mAh

Hızlı Şarj: 120 W