Google Arama, Yeni Seyahat Özellikleri Ekliyor

Google Arama, Yeni Seyahat Özellikleri Ekliyor
Yoğun seyahat sezonu öncesinde, Google birkaç yeni Google Arama özelliğini kullanıma sunuyor. Özellikler, kullanıcıların uçuşları ve otelleri bulup kaydetmelerine ve tatildeyken yapacakları şeyleri bulmalarına yardımcı olmayı...

Yoğun seyahat sezonu öncesinde, Google birkaç yeni Google Arama özelliğini kullanıma sunuyor. Özellikler, kullanıcıların uçuşları ve otelleri bulup kaydetmelerine ve tatildeyken yapacakları şeyleri bulmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Bir blog gönderisinde teknoloji devi, gezginlerin oldukça kullanışlı bulması gereken üç yeni arama özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu.

google-arama-yeni-seyahat-ozellikleri-ekliyor

Google Arama, üç yeni özellik kazandı

Bu yeni eklemeler arasında, mobil cihazlarda otel aramayı kolaylaştıracak bir özellik, uçak bileti için fiyat garantisi ve kullanıcıların seyahatleri sırasında yapacakları şeyleri bulmalarına yardımcı olacak bir özellik yer alıyor.

google-arama-yeni-seyahat-ozellikleri-ekliyor

Yorumları okumak ve fiyatlara bakmak arasında, telefon kullanarak otel aramak pek de iyi bir deneyim değildi. Google'ın otel tarama özelliği, mobil deneyimi optimize ederek biraz daha kolaylaştırıyor gibi duruyor. Şimdi, bir otel ismi yazar ve daha fazla görüntüle seçeneğine dokunursanız, Google size kaydırılabilir bir hikaye biçiminde her mülkü keşfetmeniz için yeni bir seçenek sunulacağını söyledi.

google-arama-yeni-seyahat-ozellikleri-ekliyor

Oradayken otelin fotoğraflarını kaydırabilir, oteli kaydedebilir, bölge hakkında daha fazla ayrıntı bulabilir ve insanların otel hakkında dikkate değer bulduklarının bir özetini görüntüleyebilirsiniz. İşiniz bittiğinde, göz atmaya devam etmek için yukarı kaydırabilirsiniz.