Google Pixel Tablet, Önemli Bağlantı Özelliklerini Gösteren FCC'den Geçti

Google Pixel Tablet, Önemli Bağlantı Özelliklerini Gösteren FCC'den Geçti
Google, Google Pixel Tablet ile tablet pazarına yeniden girmeyi planlıyor. Çok sayıda sızıntı, söylenti ve hatta Google'dan gelen resmi bir duyuru sayesinde, tabletin nasıl bir hale geleceği konusunda şimdiden bir fikir oluşturdu....

Google, Google Pixel Tablet ile tablet pazarına yeniden girmeyi planlıyor. Çok sayıda sızıntı, söylenti ve hatta Google'dan gelen resmi bir duyuru sayesinde, tabletin nasıl bir hale geleceği konusunda şimdiden bir fikir oluşturdu. Tablet artık FCC'nin sertifikasyon sürecinden geçti ve UWB teknolojisinin yerleşik olarak geleceğini ortaya koydu.

google-pixel-tablet-onemli-baglanti-ozelliklerini-gosteren-fccden-gecti

FCC veri tabanında Google cihazı tespit edildi

FCC veri tabanında GTU8P model numarasına sahip bir Google cihazı tespit edildi. FCC e-etiketini sakladığı yerden de anlaşılabileceği üzere bu bir Android cihazdır. Cihaz üç bağlantı standardı için listelendi. Bunlar; Wi-Fi, Bluetooth ve UWB olarak görnd. Hücresel bağlantısı olmadığı için, sertifikalı ürünü Google Pixel Tablet ile aynı hizaya getiren bir Android tablet olduğu sonucuna varmak güvenlidir.

google-pixel-tablet-onemli-baglanti-ozelliklerini-gosteren-fccden-gecti

UWB veya Ultra Geniş Bant, cihazların hassas konum takibine yardımcı olan bir kablosuz teknolojidir. Pixel 6 ve Pixel 7 serileri, içerisinde UWB bulundurarak telefonların dijital araba anahtarı olarak kullanılmasına olanak tanıyor. Pixel Tablet'te, tablet büyük ölçüde hoparlör yuvasıyla evde kullanılmak üzere tasarlandığından, dijital araba anahtarı en pratik kullanım durumu olmayacaktır.

google-pixel-tablet-onemli-baglanti-ozelliklerini-gosteren-fccden-gecti

UWB'nin 11 inçlik büyük bir tablette daha mantıklı olacağı Android'in, kullanıcıların Apple'ın hand0ff işlevini taklit edeceği söylentilere göre Dokun ve Aktar sistemi içindir. UWB, Pixel Tablet'in kendisinin hassas konum takibine de yardımcı olabilir ve ayrıca Google'ın kaybolan Android cihazlarını bulmak için uzun süredir söylentileri bulunan Cihazımı Bul Ağını desteklemeye yardımcı olabilir.