Google Pixel Watch Modelinin Görüntüsü Resmen Ortaya Çıktı

Google Pixel Watch Modelinin Görüntüsü Resmen Ortaya Çıktı
Dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google, teknolojinin farklı alanlarında varlık göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Pixel serisi akıllı telefon modelleri ile küresel çapta büyük bir ilgiyle karşılaşan Google,...

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google, teknolojinin farklı alanlarında varlık göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Pixel serisi akıllı telefon modelleri ile küresel çapta büyük bir ilgiyle karşılaşan Google, bu yıl da akıllı saat modellerini kullanıcıların beğenisine sunacak. Pixel Watch adı verilen cihazın tanıtımına sayılı günler kala, yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Paylaşılan son görüntüler ile birlikte Pixel Watch modeli resmen görüntülenmiş oldu. Gelen ilk görüntüler incelendiğine, Pixel Watch modelinin, oldukça minimal ve şık bir tasarıma sahip olduğu göze çarpıyor.

Pixel Watch Teknik Özellikleri

Google, yeni akıllı saat modelinin teknik özelliklerine ilişkin henüz açıklama yapmasa da iddialara göre, Pixel Watch'un bazı teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran Boyutu: 1.4 inç

Ekran Çözünürlüğü: 450 x 450

Ekran Paneli: OLED

Ppi: 321

Yonga Seti: Exynos 9110

İşletim Sistemi: Android Wear

Çekirdek Sayısı: Çift

RAM: 1.5 GB

Depolama Kapasitesi: 32 GB

Pil: 300 mAh

Pixel Watch Ne Zaman Tanıtılacak?

Google Pixel Watch modeli, 6 Ekim Perşembe günü Saat 17.00'de tanıtıalcak. Düzenlenecek tanıtım etkinliği ile birlikte, cihazın teknik özellikleri ve tasarımı netlik kazanacak.