Google Voice, Material You Tasarımına Sahip Oldu

Google Voice, Material You Tasarımına Sahip Oldu
Google, bir dizi uygulamasını Material You ile güncelledikten sonra, Google Voice için Material You'yu öne çıkarıyor. Google Voice uygulamasını kullanan bir Galaxy akıllı telefon kullanıcısıysanız, yeniden tasarlanan uygulamayı...

Google, bir dizi uygulamasını Material You ile güncelledikten sonra, Google Voice için Material You'yu öne çıkarıyor. Google Voice uygulamasını kullanan bir Galaxy akıllı telefon kullanıcısıysanız, yeniden tasarlanan uygulamayı artık edinebilirsiniz. Makeover You Material, Android'de Google Voice'un alt çubuğunu, uygulamada şu anda nerede olduğunuzu gösteren hap şeklindeki göstergelerle yeniliyor.

[gallery columns="2" size="large" ids="80981,80983"]

Google Voice, yeni bir tasarım kazandı

Üstelik FAB (Kayan Eylem Düğmesi) artık daire yerine yuvarlak bir kare ve siz kaydırdıkça görünmüyor. "Google Voice'ta Ara" başlıklı en üstteki arama çubuğu artık hap şeklinde bir alandır ve gezinme çekmecesi, yuvarlatılmış üst ve alt köşelerle modernize edilmiştir. Gezinme çekmecesi daha fazla alana sahip ve daha geniş bir panel olarak uzanıyor.

google-voice-material-you-tasarimina-sahip-oldu

Dinamik Renk burada ve uygulama boyunca uygulanarak önceki sessiz gri renkten kurtuluyor. 9To5Google tarafından belirtildiği gibi, bir sohbeti görüntülerken durum ve uygulama çubukları birleştirilmez. Ayrıca, ana ekran widget'ları, Dinamik Renk arka planıyla Material You'yu alır. Bu yeni makyajla, Google Voice arayüzünün tamamı Android'in modern kullanıcı arayüzüyle uyumlu hale geliyor ve uygulama artık yerinde görünmüyor.

google-voice-material-you-tasarimina-sahip-oldu

Android'de Google Voice uygulaması için Makeover Materyal You, Şubat ayında Google Görevler uygulamasının yeniden tasarlanmasından sonra geliyor. Ayrıca, diğer tüm Google çalışma alanı uygulamaları yeni tasarımla güncellendi. Makeover Material You, Android'de Google Voice için 2023.03.20.518941070 sürümüyle kullanılabilir. Güncellemenin Play Store aracılığıyla geniş çapta yayınlanmadığını unutmamalısınız.