Instagram'da bir dönem kapandı ve apar topar kaldırıldığı duyuruldu!

Instagram'da bir dönem kapandı ve apar topar kaldırıldığı duyuruldu!
Ortaya atılan son iddiaya göre, milyonlarca kişinin dikkatini çekecek bir karar alındı. Bu kararla birlikte isteyen kullanıcılar takip ettiği ve takip edenler kısmını gizleyebilecek.Instagram'da bir dönem kapanıyor. Apar topar...

Ortaya atılan son iddiaya göre, milyonlarca kişinin dikkatini çekecek bir karar alındı. Bu kararla birlikte isteyen kullanıcılar takip ettiği ve takip edenler kısmını gizleyebilecek.

Instagram'da bir dönem kapanıyor. Apar topar kaldırıldığı duyuruldu. Sekmeyi açtığınız an şok olacaksınız. Milyarlarca kullanıcı olan Instagram'ın dünya genelindeki kullanıcılarını etkileyecek bir kararın altına imzasını attığı iddia ediliyor. Uygulamada her kullanıcı diğer kullanıcıların takip ettiği ve onu takip eden kişi sayısını görebiliyor. Son ortaya atılan iddialara göre, artık kullanıcılar alınan son kararla kişilerin takip ettiği kişi sayısını göremeyecek.

ŞAŞIRTACAK ÖZELLİK

Instagram'ın sürpriz bir özelliği devreye alacağı iddia edildi. Öyle ki bu özellikleri gören herkesi şaşırtacak.

ARTIK GİZLENEBİLECEK

Eğer iddialar doğru çıkarsa, isteyen kullanıcılar takip ettiği ve takip edenler kısmını gizleyebilecek.

HERKES GÖREBİLİYOR

Popüler platformda kullanıcılar diğer kullanıcıların takip ettiği ve onu takip eden kişi sayısını rahat bir şekilde görüyor.

UYARI VERİLECEK

Söz konusu özellik görüntülenmeye çalışıldığında "Yalnızca takipçileri görebilir" şeklinde bir yazı çıkacak.