İşte fiyat performans canavarı, en iyi cep telefonları peynir ekmek gibi satıyor

İşte fiyat performans canavarı, en iyi cep telefonları peynir ekmek gibi satıyor
1 yıldan uzun dayanmayan bu telefonlar tüketiciyi adeta aldığına pişman ediyor. Bu nedenle uygun fiyatlı telefon alırken bilindik markalardan şaşmamak ve sınıfının amiral gemisi olan telefonlara yönelmek en doğru seçim olacaktır....

1 yıldan uzun dayanmayan bu telefonlar tüketiciyi adeta aldığına pişman ediyor. Bu nedenle uygun fiyatlı telefon alırken bilindik markalardan şaşmamak ve sınıfının amiral gemisi olan telefonlara yönelmek en doğru seçim olacaktır. Kendinize uygun fiyatlı telefonlar almayı düşünüyorsanız sizin için birkaç tavsiye hazırladık. İşte ön plana çıkan modeller!

Samsung İlk Tercihler Arasında Yer Alıyor

Uzun yıllardır teknoloji alanında çıkardığı yenilikçi ve kullanışlı ürünlerle piyasada üst sıralara yerleşmeyi başarmış olan Samsung telefon piyasasının da öncü markalarındandır. Hemen her segmentte telefon üreten markanın M ve A sınıfı modelleri içinde oldukça uygun fiyatlı ürünler barındırmaktadır.

6,5 inç gibi yüksek ekran boyutuna sahip olan bu modellerde genelde PLS ekran kullanılmaktadır. Telefonların batarya kapasiteleri de 5.000 mAh civarındadır. Kameraları yüksek performansa sahip olmayan bu telefonların üzerinde genelde 13 MP çözünürlüğe sahip kamera bulunmaktadır. Eğer bir telefona 20.000 TL gibi uçuk rakamlar vermek istemeyenlerdenseniz M ve A sınıfı modeller özellikleri ile sizi mutlu edeceklerdir.

Asya Markaları Düşük Fiyatlarıyla Öne Çıkıyor

Telefon için yüksek fiyatlar vermek istemeyenlerdenseniz Samsung harici Asya menşeili telefon markalarına da bakabilirsiniz. Son zamanlarda Asya’dan gelen ürünler kalitesizdir algısını yıkan birçok marka ortaya çıktı. Amerika ve Avrupa piyasasını adeta sallayan bu markaların başında Xiaomi gelmektedir.

Oldukça geniş yelpazede ürünler üreten bu markasını telefonları da bulunmaktadır. Yine Oppo markası yenilikçi telefonları ile piyasaya girmiş ve hızlıca üst sıralarda yükselmeye başlamış markalardan biridir. İki marka da telefonlarında IPS ve Amoled ekranlar kullanmaktadır. Yüksek RAM kapasitesine sahip telefonların hafızaları 32 GB’ye kadar çıkabilmektedir. 13 MP çözünürlükte kameraları olan bu telefonlarda uygun modeller arayanlar tarafından değerlendirilebilir.