Lenovo, Yeni Slim ve Yoga Dizüstü Bilgisayarlar İle Oyun ve İş İhtiyaçlarına Cevap Veriyor

Lenovo, Yeni Slim ve Yoga Dizüstü Bilgisayarlar İle Oyun ve İş İhtiyaçlarına Cevap Veriyor
Lenovo, orta seviye LOQ oyun dizüstü bilgisayarlarını piyasaya sürdüğüne göre, daha taşınabilir Slim ve Yoga serilerini gözden geçiriyor. Tavan döşemesi Slim Pro 9i, hem 14,5 hem de 16 inç modellerde mini LED 3K ekran seçeneğine...

Lenovo, orta seviye LOQ oyun dizüstü bilgisayarlarını piyasaya sürdüğüne göre, daha taşınabilir Slim ve Yoga serilerini gözden geçiriyor. Tavan döşemesi Slim Pro 9i, hem 14,5 hem de 16 inç modellerde mini LED 3K ekran seçeneğine sahiptir. Gelişmiş kontrast ile birlikte Lenovo ayrıca DCI-P3, sRGB ve Adobe RGB renk alanlarının yüzde 100'ünü kapsıyor. 165 Hz yenileme hızı ve HDR görseller ve dış mekan çalışmalarına yardımcı olan 1.200 nit parlaklık sunuyor. GeForce RTX 4070 grafik kartına kadar kullanabileceğiniz oyun ve diğer GPU ağırlıklı görevler için uygun bir seçenek gibi duruyor.

lenovo-yeni-slim-ve-yoga-dizustu-bilgisayarlar-ile-oyun-ve-is-ihtiyaclarina-cevap-veriyor

Lenovo Slim Pro 9i, Mayıs ayında geliyor

Her iki Slim Pro 9i boyutu da 13. nesil Intel Core i9 H serisi işlemciye, 64 GB RAM'e ve 1 TB SSD'ye kadar destekler. Ayrıca Dolby Atmos özellikli hoparlörler ve Thunderbolt 4, USB-A, bir kulaklık girişi ve HDMI içeren sağlıklı bir bağlantı noktası seçimi bekleyebilirsiniz. Tam boyutlu bir SD kart okuyucusu almak için daha büyük makineye geçmeniz gerekiyor.

Lenovo, Slim Pro 9i ailesinin Mayıs ayında 14,5 inçlik model için 1.700 ABD dolarından ve 16 inç eşdeğeri için 1.800 ABD dolarından başlayan fiyatlarla satışa sunulmasını bekliyor. Çok fazla güce ihtiyacınız yoksa seçenekleriniz var. Güncellenmiş Slim Pro 7, Ryzen 7000HS serisi CPU'lara zorunlu performans yükseltmeleri sunarken daha büyük bir pil ve daha iyi soğutma içerir.

lenovo-yeni-slim-ve-yoga-dizustu-bilgisayarlar-ile-oyun-ve-is-ihtiyaclarina-cevap-veriyor

RTX 4050 grafik kartı, 1 TB depolama veya 16 GB RAM'den fazlasını elde edemiyorsunuz. Yine de, 14,5 inçlik dizüstü bilgisayar 120 Hz yenileme hızına sahip 3K LCD sunar. Ayrıca 13. nesil Intel Core işlemcilere sahip yenilenmiş bir 14 inç Slim 7i de var. Slim 7i için 1.180 $ ve Slim Pro 7 için 1.200 $'dan başlayarak her iki seri de Nisan ayında geliyor.

Yeni Yoga modelleri, basit teknik özelliklerdir. Intel tabanlı Yoga 7i, 14 ve 16 inç görünümlerinde artık 13. nesil Core yongaları kullanırken, AMD destekli Yoga 7, Ryzen 7000 CPU'lara güveniyor. En fazla 2,8K OLED ekran kullanabilirsiniz. Her iki Yoga güncellemesi de 800 dolardan başlıyor. 7i Nisan'da çıkarken, Ryzen sürümü için Mayıs'a kadar beklemeniz gerekiyor.