Microsoft'tan Yapay Zeka Hamlesi! Birçok Özellik Eklenecek

Microsoft'tan Yapay Zeka Hamlesi! Birçok Özellik Eklenecek
ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft tarafından yapılan açıklamada, 'Copilot' isimli yeni eklenecek özelliğin, uzun e-postaları özetleme, Word'de taslak hikayeler hazırlama ve PowerPoint'te slaytları canlandırma gibi yenilikler...

ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft tarafından yapılan açıklamada, 'Copilot' isimli yeni eklenecek özelliğin, uzun e-postaları özetleme, Word'de taslak hikayeler hazırlama ve PowerPoint'te slaytları canlandırma gibi yenilikler getireceği bildirildi.

Şirketin, uygulamalarına son zamanda popüler olan yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'ye benzeyen 'Business Chat' isimli sohbet işlevini de ekleneceği aktarılan açıklamada, Copilot'un, kullanıcı verilerini temel alarak belirli bir projeye yönelik e-postayı iş arkadaşlarına özetleyeceği kaydedildi.

Microsoft 365 Genel Müdürü Colette Stallbaumer, yeni özelliklerin şu anda sadece 20 kurumsal müşteriye sunulduğunu, ilerleyen aylarda daha fazla müşteriye sunulacağını belirtti.

AI (Artificial Intelligence) yani yapay zeka teknolojisi, teknoloji devi Microsoft dahil çok sayıda şirketin kendisini yeniden güncellemede kullandığı bir gelişme olmayı devam ettiriyor.