Motorola Moto X40 Modelinin Uygun Fiyatlı Olması Bekleniyor

Motorola Moto X40 Modelinin Uygun Fiyatlı Olması Bekleniyor
Telefon pazarının bir dönemler hakim şirketleri arasında yer alan Motorola, akıllı telefonların hızla gelişim göstermesiyle birlikte, sektördeki konumunu kaybetti. Son yıllarda, piyasaya çıkardığı cihazlar ile tekrar dikkat...

Telefon pazarının bir dönemler hakim şirketleri arasında yer alan Motorola, akıllı telefonların hızla gelişim göstermesiyle birlikte, sektördeki konumunu kaybetti. Son yıllarda, piyasaya çıkardığı cihazlar ile tekrar dikkat çekmeyi başaran şirket, ürün çeşitliliğini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, ilerleyen süreçte tanıtılacak Motorola Moto X40 modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Motorola tarafından cihaza ilişkin resmi açıklama yapılamasa da Moto X40'ın, uygun fiyatlı olması bekleniyor. Şirketin amiral gemisi modeli olacak Moto X40, bütçe dostu fiyatı ile daha fazla kullanıcıya hitap etmeyi başarabilir.

Motorola Moto X30 Teknik Özellikleri

Motorola Moto X40 merakla beklenirken, serinin bir önceki modeli olan Motorola Moto X30'un teknik özellikleri ilgi çekmeye devam ediyor.

Ekran Boyutu: 6.7 inç

Ekran Çözünürlüğü: 1080 x 2400

Ekran Paneli: OLED

Ekran Yenileme Hızı: 144 Hz

Yonga Seti: Snapdragon 8 Gen 1

İşletim Sistemi: Android

Çekirdek Sayısı: 8

RAM: 8 GB ve 12 GB

Depolama Kapasitesi: 128 GB ve 256 GB

Arka Kamera: 50 MP geniş açılı kamera + 50 MP ultra geniş açılı kamera + 2 MP derinlik sensörüne sahip kamera

Ön Kamera: 60 MP geniş açılı kamera

Batarya: 5.000 mAh

Hızlı Şarj: 68 W

Bluetooth: 5.2

USB: Type-C

Ağırlık: 194 gram