Müşteriler İsyan Bayrağını Çekti! Aboneliklerini İptal Edemiyorlar, Fatura Ödemeye Devam Ediyorlar

Müşteriler İsyan Bayrağını Çekti! Aboneliklerini İptal Edemiyorlar, Fatura Ödemeye Devam Ediyorlar
Ünlü güvenlik sistemleri kurucusu Pronet, müşterileri isyan ettirdi. Pronet müşterileri, aboneliklerini iptal etme sürecinde sıkıntı yaşadıklarını iddia ederken bu süreçte faturalandırmanın devam etmesine de isyan etti.Pronet...

Ünlü güvenlik sistemleri kurucusu Pronet, müşterileri isyan ettirdi. Pronet müşterileri, aboneliklerini iptal etme sürecinde sıkıntı yaşadıklarını iddia ederken bu süreçte faturalandırmanın devam etmesine de isyan etti.

Pronet aboneleri, son zamanlarda sıkıntılı süreçler geçiriyor. Aboneliklerini iptal etmek isteyen müşteriler, taleplerinin Pronet tarafından görmezden gelindiğini öne sürdü.

Müşteriler Şikayetlerini Duyurmaya Çalışıyor

Müşteriler aboneliklerini sonlandırmak için yapılması gerektiği gibi başvuru formlarını eksiksiz olarak dolduruyor. Sonrasında bunu Pronet şirketine gönderiyor. Ancak Pronet'in bu başvuruları görmezden gelerek müşterilerin aboneliklerini sürdürürken faturalandırma sürecine de devam ettiği ileri sürüldü. Müşteriler, bu durumu şikayet sitelerine yazarak ve sosyal medya hesaplarından paylaşarak seslerini duyurmaya çalışıyor.

Öte yandan, Pronet atılan maillerde ise çağrı merkezine yönlendirerek herhangi bir yanıt vermiyor. Müşteriler durumun bir an önce düzeltilmesini bekliyor.

İşte Pronet Şikayet Örneği: