OnePlus 11 Jupiter Rock Edition Piyasaya Çıktı

OnePlus 11 Jupiter Rock Edition Piyasaya Çıktı
OnePlus, bu ayın başlarında tamamen yeni bir malzemeyle yapılmış bir OnePlus 11 varyantının gelişini tanıttı. Şimdi, nihayet gün geldi ve firma, OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition cep telefonunu tamamen piyasaya sürdü. Şirket...

OnePlus, bu ayın başlarında tamamen yeni bir malzemeyle yapılmış bir OnePlus 11 varyantının gelişini tanıttı. Şimdi, nihayet gün geldi ve firma, OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition cep telefonunu tamamen piyasaya sürdü. Şirket daha önce telefonun arka kısmının 3D mikro kristalli kayadan yapıldığını açıklamıştı ve şimdi bu malzeme üzerinde detaylandırılmış durumda. Birincisi, marka adından da anlaşılacağı gibi Jüpiter'e benzeyen dokular yapmayı hedeflediğini söylüyor.

oneplus-11-jupiter-rock-edition-piyasaya-cikti

OnePlus 11 Jupiter Rock Edition farklı doku şekilleriyle geliyor

OnePlus, farklı doku şekilleri ve dağılımıyla sonuçlanan ve her telefonu biraz farklı kılan doğal bir gren teknolojisi kullandığını söylüyor. Firma ayrıca, bu açık kahverengi örtünün çok sayıda küçük beyaz lekesi (aşağıda görülüyor) ve üzerine rastgele dağılmış birkaç koyu benek olduğunu söylüyor. Firma, beyaz beneklerin Jovian gezegenindeki elmas yağmurundan ve koyu beneklerin meteorlardan ilham aldığını iddia ediyor.

oneplus-11-jupiter-rock-edition-piyasaya-cikti

OnePlus, farklı doku şekilleri ve dağılımıyla sonuçlanan ve her telefonu biraz farklı kılan doğal bir gren teknolojisi kullandığını söylüyor. Firma ayrıca, bu açık kahverengi örtünün çok sayıda küçük beyaz lekesi ve üzerine rastgele dağılmış birkaç koyu benek olduğunu söylüyor. Firma, beyaz beneklerin Jovian gezegenindeki elmas yağmurundan ve koyu beneklerin meteorlardan ilham aldığını iddia ediyor.

oneplus-11-jupiter-rock-edition-piyasaya-cikti

Malzemenin verdiği hisle ilgili olarak, OnePlus dokunuşun soğuk olduğunu iddia ediyor. Aslında marka, telefonun arka tarafının binlerce yıldır suyla yıkanmış bir yeşim taşı gibi hissedileceğini iddia ediyor. Bunun dışında firma bu dokunun aşınmaya dayanıklı olduğunu, antibakteriyel özelliklere sahip olduğunu ve parmak izi yağına karşı dayanıklı olduğunu söylüyor.

Altın tonlu metalik bir çerçeveye sahip olduğunuz için telefonun geri kalanı da vanilya OnePlus 11'den sıyrılıyor. Aksi takdirde, bu, bu yılın başlarında teknik özellik sayfasına bakarken gördüğümüz OnePlus 11 ile aynı duruyor.

oneplus-11-jupiter-rock-edition-piyasaya-cikti

Bu nedenle 6,7 inç QHD+ 120 Hz OLED ekran, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve 100 W kablolu şarj özellikli 5.000 mAh pil gibi tanıdık özelliklere sahip oluyorsunuz. Aynı 50MP+48MP+32MP üçlü arka kamera sistemine ve 16MP selfie kamerasına da sahip oluyorsunuz. OnePlus, OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition'ın tek 16GB/512GB model için 711$'a satışa sunulacağını onayladı.