OnePlus 11 Özel Varyantı İçin Çalışmalar Başladı

OnePlus 11 Özel Varyantı İçin Çalışmalar Başladı
OnePlus, cam sırt ve seçtiğiniz yeşil ya da siyah renk şemaları ile OnePlus 11 modelini geçen ay dünya çapında piyasaya sürdü. Bununla birlikte, Oppo alt markası standart modele göre özellikleri yükselten yeni modelin ipuçlarını...

OnePlus, cam sırt ve seçtiğiniz yeşil ya da siyah renk şemaları ile OnePlus 11 modelini geçen ay dünya çapında piyasaya sürdü. Bununla birlikte, Oppo alt markası standart modele göre özellikleri yükselten yeni modelin ipuçlarını verdi.

oneplus-11-ozel-varyanti-icin-calismalar-basladi

Özel bir OnePlus 11 varyantı üzerinde çalışmalar başladı

OnePlus Çin Başkanı Li Jie, Weibo'da özel bir OnePlus 11 varyantının üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Jie, telefonun benzeri görülmemiş malzeme ve işçilikle yapılacağını iddia etti. Buna ek olarak, her telefonun benzersiz olacağını sözlerine ekledi. "Herkes benzersizdir. Her telefonun benzersiz görünmesi de mümkün mü?" metni bir resmin üzerinde yer alıyordu. Resim, Jüpiter'in üzerine bindirilmiş gibi görünen OnePlus 11'i gösteriyor.

oneplus-11-ozel-varyanti-icin-calismalar-basladi

Sızıntı kaynağı Digital Chat Station da malzemenin sektörde daha önce kullanılmadığını iddia etti. Ayrıca, malzemenin dokunulduğunda soğuk hissettirdiğini ve bu malzemeyi kullanan her telefonun dokusunun farklı hissettirdiğini iddia ediyorlar. Sızdıranın bazı takipçileri, mermerden yapılmış bir OnePlus 11 olabileceğini ima etti.