Oppo Find X6 Serisi Görselleri Resmi Duyuru Öncesi Sızdırıldı

Oppo Find X6 Serisi Görselleri Resmi Duyuru Öncesi Sızdırıldı
Oppo markası, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki müşteriler için gizemini koruyor. ABD operatörlerinin yakın zamanda Oppo akıllı telefonlarını satmaya başlaması pek olası durmuyor. Yine de, alt markası olan OnePlus amiral gemileri...

Oppo markası, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki müşteriler için gizemini koruyor. ABD operatörlerinin yakın zamanda Oppo akıllı telefonlarını satmaya başlaması pek olası durmuyor. Yine de, alt markası olan OnePlus amiral gemileri ülkedeki çeşitli ağ operatörlerinden alınabiliyor.

oppo-find-x6-serisi-gorselleri-resmi-duyuru-oncesi-sizdirildi

Oppo son zamanlarda kaliteye önem veriyor

Bununla birlikte, Oppo son zamanlarda kaliteye çok fazla odaklanıyor. Bu nedenle ürünleri uygun fiyata rağmen çok kaliteli görünüyor. Şirketin bir sonraki telefonları olan Find X6 serisinin birkaç gün içerisinde tanıtılması bekleniyor. Tanınmış bir sızıntı kaynağı Evan Blass bir kez daha tanıtılmadan önce iki telefonun resmini verdi.

[gallery size="medium" columns="5" ids="77200,77201,77202,77203,77204"]

Find X6 ve Find X6 Pro, Feiquan Green, Snowy Mountain Gold ve Starry Sky Black olmak üzere üç renkte sunuluyor. Her biri Hasselblad lens ve Oppo'nun MariSilicon yardımcı işlemcisini içeren etkileyici üçlü kamera kurulumlarına sahip oluyor. İkincisi, teknoloji meraklıları için pek bir şey söylemiyor. Yine de, Hasselblad, İsveç'in en saygın kamera ve fotoğraf ekipmanı üreticilerinden biridir. Kameraları en iyi Sony dijital kameralardan bazılarının içinde yer alıyor. Yakın bir zamanda şirket, OnePlus ve Oppo gibi akıllı telefon üreticileriyle ortaklık kurdu.

oppo-find-x6-serisi-gorselleri-resmi-duyuru-oncesi-sizdirildi

OnePlus 9 serisi, Hasselblad ile ortaklaşa üretilen kameraları içeren ilk telefon oluyor. Bir yıl önce Oppo ve Hasselblad, Find X6 serisi için kamera teknolojilerini birlikte geliştirmek üzere üç yıllık bir ortaklık duyurdu. Find X6 Pro muhtemelen serinin en pahalısı olarak geliyor. IMX890 ultra geniş ve telefoto lenslerin yanı sıra 1 inçlik bir Sony IMX989 sensöre sahip olduğu söyleniyor. Öte yandan Find X6, çift 50 Megapiksel Sony IMX890 lenslerle geliyor. Pro modeli Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisine sahip oluyor. Normal sürüm ise Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile donatılıyor. Her iki Find X6 serisi telefon da kağıt üzerinde çok iyi görünüyor.