Poco F5 Resmi Bir Şekilde Geliyor! İşlemci Konusunda Çıtayı Yükseltti

Poco F5 Resmi Bir Şekilde Geliyor! İşlemci Konusunda Çıtayı Yükseltti
Poco F serisi, paranızın karşılığını fazlasıyla vermeye odaklanması sayesinde markanın diğer cihazlarından sıyrılıyor. Şimdi, bir sonraki cihazın yolda olduğuna dair resmi bir onay geldi. Snapdragon India Twitter hesabı,...

Poco F serisi, paranızın karşılığını fazlasıyla vermeye odaklanması sayesinde markanın diğer cihazlarından sıyrılıyor. Şimdi, bir sonraki cihazın yolda olduğuna dair resmi bir onay geldi. Snapdragon India Twitter hesabı, Poco F5'in geleceğini ortaya koyarak, Snapdragon 7 Plus Gen 2 işlemci ile donatılacağını da sözlerine ekledi. Lansman tarihi hakkında henüz bir bilgi yer almıyor. Snapdragon 7 Plus Gen 2'nin eklenmesi, Poco F5'in bir alanda Poco F4 üzerinde büyük bir yükseltme olacağı anlamına geliyor.

poco-f5-resmi-bir-sekilde-geliyor-islemci-konusunda-citayi-yukseltti

Poco F5 cihazının Redmi Note 12 Turbo'ya yakın özelliklerde olacağı tahmin ediliyor

Telefonun diğer özellikleri hakkında bir bilgi bulunmuyor. Yine de bunun, Çin'e özel yeniden markalanmış bir Redmi Note 12 Turbo olabileceğine inanılıyor. Bu, aynı zamanda 6,67 inç 120Hz OLED ekran, 67W kablolu şarjlı 5.000 mAh pil ve 64 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel kamera sistemi alabileceğiniz anlamına geliyor.