Samsung, Expert RAW Özelliklerini Galaxy S22'ye getirmiyor

Samsung, Expert RAW Özelliklerini Galaxy S22'ye getirmiyor
Samsung, bu ayın başlarında Galaxy S23 serisiyle birlikte piyasaya sürülen birçok yeni Kamera ve Galeri özelliğinin eski Galaxy telefonlarına gelmesinin planlandığını doğruladı. Kamera güncellemelerinden sorumlu Samsung Topluluğu...

Samsung, bu ayın başlarında Galaxy S23 serisiyle birlikte piyasaya sürülen birçok yeni Kamera ve Galeri özelliğinin eski Galaxy telefonlarına gelmesinin planlandığını doğruladı. Kamera güncellemelerinden sorumlu Samsung Topluluğu moderatörü, hafta sonu Galaxy S23'te bulunan birkaç özelliğin Galaxy S22'ye gelmediğini doğruladı. Bunların 360° ses kaydı ve Expert RAW'da 50MP / 100MP yüksek çözünürlüklü çekim olduğunu açıkladı.

samsung-expert-raw-ozelliklerini-galaxy-s22ye-getirmiyor

Samsung topluluk moderatörü Galaxy S22 için olmayacak özellikleri açıkladı

Topluluk moderatörü, 360 derecelik ses kaydı özelliğiyle ilgili olarak, Samsung'un Galaxy S22'ye bunun için destek getirmeyi planlamadığını belirtti. Uzman RAW yüksek çözünürlüklü ham çekim modlarına gelince, moderatör 100MP modunun mümkün olmadığını çünkü sistem üzerinde çok fazla yük olacağını açıkladı.

samsung-expert-raw-ozelliklerini-galaxy-s22ye-getirmiyor

50MP ham çekime gelince, bu özellik 108MP kamera tarafından sağlanmayacak çünkü Galaxy S23 Ultra söz konusu olduğunda, 200MP sensörden 4 piksel bindirmeyi temel alıyor ve Galaxy S22 Ultra'da bu yok aynı anda dört adet 50MP fotoğraf çekebilen yüksek çözünürlüklü sensördür. Neyse ki Galaxy S22 serisi, S23'ün sahip olduğu her şeyi alamayacak olsa da, 2022 amiral gemileri yakın zamanda Nisan 2023 sürümüyle en ilginç görüntü düzenleme güncellemelerinden birini, yani Galeri uygulaması için Görüntü Kırpıcı'yı aldı.