Samsung Galaxy A14 One UI 5.1 Güncellemesiyle Özelliklerine Özellik Kattı

Samsung Galaxy A14 One UI 5.1 Güncellemesiyle Özelliklerine Özellik Kattı
Galaxy A14 5G, Samsung'un 2023'teki ilk telefonu oldu. Cihaz kutusundan Android 13 tabanlı One UI 5.0 ile çıktı. Şimdi, akıllı telefon One UI 5.1 güncellemesini almaya başladı. Bu noktada daha fazla özellik ve iyileştirilmiş kararlılık...

Galaxy A14 5G, Samsung'un 2023'teki ilk telefonu oldu. Cihaz kutusundan Android 13 tabanlı One UI 5.0 ile çıktı. Şimdi, akıllı telefon One UI 5.1 güncellemesini almaya başladı. Bu noktada daha fazla özellik ve iyileştirilmiş kararlılık getirdi. Güncelleme şu anda bazı Asya ülkelerinde kullanıma sunuluyor.

samsung-galaxy-a14-one-ui-5-1-guncellemesiyle-ozelliklerine-ozellik-katti

Galaxy A14 5G One UI 5.1 güncellemesi güvenlik eksiklerini gideriyor

Galaxy A14 5G için One UI 5.1 güncellemesi, telefonun donanım yazılımı sürümünü A146BXXU1BWC3'e yükseltiyor. Ayrıca Galaxy akıllı telefonlarda bulunan 50'den fazla güvenlik eksikliğini gideren Mart 2023 güvenlik düzeltme ekini de getiriyor. Hindistan veya Sri Lanka için yeni yazılım güncellemesi yayınlandı. Başka ülkelerde yaşıyorsanız birkaç gün daha beklemeniz gerekiyor.

samsung-galaxy-a14-one-ui-5-1-guncellemesiyle-ozelliklerine-ozellik-katti

Galaxy A14 5G, One UI 5.1 güncellemesiyle geliştirilmiş stok uygulamalarına kavuşuyor. Galeri uygulaması, aynı anda birden fazla konuyu arayabilen gelişmiş arama özelliğine sahip oluyor. Ayrıca EXIF bilgilerini görüntülemenin ve düzenlemenin daha kolay bir yolunu sunuyor. Bir kişinin tüm resimlerini aramak için sadece yüzlere dokunabilirsiniz. İkisi pil ve biri dinamik hava durumu bilgileri için olmak üzere üç yeni pencere öğesi geldi.

samsung-galaxy-a14-one-ui-5-1-guncellemesiyle-ozelliklerine-ozellik-katti

Modlar ve Rutinler uygulamasında artık yazı tipi stili, Hızlı Paylaşım, zil sesi ve duvar kağıdı gibi daha fazla seçenek ve özellik yer alıyor. Artık iki parmakla yukarı kaydırma hareketiyle açılabilen bölünmüş ekranlı çoklu görevde, telefon önce sık kullanılan uygulamaları gösteriyor. Bu da Çoklu görev sürecini hızlandırıyor. Bir uygulamanın penceresi onu küçültmek veya büyütmek için sürüklenebiliyor.