Samsung Galaxy A54 Modeline İlişkin Yeni Bilgiler Gelmeye Devam Ediyor

Samsung Galaxy A54 Modeline İlişkin Yeni Bilgiler Gelmeye Devam Ediyor
Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, teknolojinin birçok alanında yer alıyor. Piyasaya çıkardığı akıllı telefon modelleri ile küresel çapta geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran şirket, önümüzdeki süreçte...

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, teknolojinin birçok alanında yer alıyor. Piyasaya çıkardığı akıllı telefon modelleri ile küresel çapta geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran şirket, önümüzdeki süreçte Samsung Galaxy A54 modelini tanıtacak. Söz konusu cihazın tanıtım etkinliği düzenlenmeden, bazı teknik özellikleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A54 Teknik Özellikleri

Samsung, farklı segmentlerde piyasaya çıkardığı akıllı telefon modelleri ile birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Ürün çeşitliliğini artırmak için çalışmalarını sürdüren şirket, ilerleyen süreçte Samsung Galaxy A54 modelini tanıtacak. Samsung, cihaz hakkında resmi bir açıklamada bulunmasa da iddialara göre Galaxy A54'ün bazı teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran Boyutu:6.5 inç

Ekran Çözünürlüğü:1080 x 2400

Ekran Paneli: Süper AMOLED

Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz

Yonga Seti: Exynos 9611

Çekirdek Sayısı: 8

İşletim Sistemi: Android 12

RAM: 6 GB

Depolama Kapasitesi: 128 GB

Arka Kamera: 50 MP ana kamera + 5 MP makro kamera + 5 MP derinlik sensörüne sahip kamera

Ön Kamera: 32 MP

Batarya: 4.500 mAh

Hızlı Şarj: 33 W

Samsung Galaxy A54 modelinin teknik özellikleri, yakın zamanda düzenlenecek tanıtım etkinliği ile birlikte netlik kazanacak.