Samsung Galaxy M13 5G, One UI 5.1 Güncellemesini Aldı

Samsung Galaxy M13 5G, One UI 5.1 Güncellemesini Aldı
Galaxy M13 5G nihayet One UI 5.1 güncellemesini almaya başladı. Yeni güncelleme şu anda Hindistan'da yayına girdi. Bu noktada Galaxy M13 5G'nin satıldığı diğer ülkeler, yeni yazılım güncellemesini önümüzdeki birkaç hafta içinde...

Galaxy M13 5G nihayet One UI 5.1 güncellemesini almaya başladı. Yeni güncelleme şu anda Hindistan'da yayına girdi. Bu noktada Galaxy M13 5G'nin satıldığı diğer ülkeler, yeni yazılım güncellemesini önümüzdeki birkaç hafta içinde alabilir. En son güncelleme, Şubat 2023 güvenlik yamasını da akıllı telefona getiriyor.

samsung-galaxy-m13-5g-one-ui-5-1-guncellemesini-aldi

Galaxy M13 5G için güvenlik güncellemesi geldi

Galaxy M13 5G için One UI 5.1 güncellemesi, M136BXXU2CWB3 ürün yazılımı sürümüyle birlikte gelir. Ayrıca düzinelerce güvenlik açığını gideren Şubat 2023 güvenlik düzeltme ekini de getiriyor. Ayarlar » Yazılım güncelleme bölümüne gidip İndir ve yükle seçeneğine dokunarak yeni güncellemeyi Galaxy M13 5G cihazınıza indirip yükleyebilirsiniz.

samsung-galaxy-m13-5g-one-ui-5-1-guncellemesini-aldi

Güncelleme, Galaxy M13 5G'deki birçok stok uygulamasını iyileştirir ve yeni özellikler getiriyor. Galeri uygulaması artık resimlerin ve videoların EXIF bilgilerini yukarı kaydırarak görüntülemenin ve düzenlemenin kolay bir yolunu sunuyor. Galeri uygulamasında arama da daha güçlü hale geldi. Aynı anda bir kişiyi veya konuyu daha fazla arayabilirsiniz. Fotoğraf yeniden düzenleme özelliği de geliştirildi.

samsung-galaxy-m13-5g-one-ui-5-1-guncellemesini-aldi

Galaxy M13 5G'nin ve bağlı kablosuz aksesuarlarının pil şarj seviyesini gösteren yeni bir pil widget'ı yer alıyor. Hava Durumu uygulaması, önemli bilgilerin çoğunu ilk katta görüntülüyor. Ayrıca ana ekran için yeni bir Dinamik Hava Durumu widget'ına sahiptir. Modlar ve Rutinler uygulaması artık yazı tipi stili, Hızlı Paylaşım, zil sesi, dokunma hassasiyeti ve duvar kağıdı gibi daha fazla koşul ve seçeneğe sahiptir. Ayarlar uygulaması, arama önerilerini gösteriyor.

samsung-galaxy-m13-5g-one-ui-5-1-guncellemesini-aldi

Tüm ekran görüntülerinin kaydedilmesini istediğiniz özel bir klasör de seçebilirsiniz. Akıllı Öneriler widget'ı artık Spotify'dan önerilen müzikleri ve çalma listelerini gösteriyor. Medya çıkış anahtarı, Spotify Connect ve Chromecast'i destekleyenler de dahil olmak üzere Wi-Fi hoparlörlerini de görüntülüyor.

Bölünmüş ekranda çoklu görev, iki parmakla yukarı kaydırma hareketi kullanılarak başlatılabiliyor. Bölünmüş ekranlı çoklu görev kullanılırken, Samsung telefonlar önce sık kullanılan uygulamaları görüntülüyor. Küçültmek veya tam ekran yapmak için bir uygulamanın penceresinin köşelerini sürükleyebilirsiniz.