Turkcell, Türk Telekom, Vodafone ve Bimcell şuan bedava internet dağıtıyor

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone ve Bimcell şuan bedava internet dağıtıyor
Özellikle evden online olarak eğitim gören bireyler için EBA 8 GB interneti her operatör tarafından dağıtılmaktadır. Bu kampanyaya katılmak için herhangi bir şart gerekmemektedir ve EBA interneti her ay bütün kullanıcılara yüklenmektedir....

Özellikle evden online olarak eğitim gören bireyler için EBA 8 GB interneti her operatör tarafından dağıtılmaktadır. Bu kampanyaya katılmak için herhangi bir şart gerekmemektedir ve EBA interneti her ay bütün kullanıcılara yüklenmektedir. Yalnızca eğitim olarak kullanılan bu proje öğrenciler için mükemmel bir fırsat olmuştur. Ayrıca bireyler operatörlere yükleme yaptıklarında ek olarak bedava internet de yüklenmektedir.

Bu operatörler uygulamaları üzerinden de internet dağıtmaya devam etmektedir. Özellikle Türk telekom sil kazan uygulaması ile her hafta internet Yada dakika dağıtılmaktadır. Yine Vodafone çark uygulaması ile internet ve dakika dağıtımı yapmaktadır.

Ücretsiz İnternet Hangi Operatörler Veriyor

Bimcell tek seferde yapılacak olan yüklemelere ek olarak 1 GB, 5 GB ya da 10 GB şeklinde internet paketleri hediye etmektedir. Operatör yalnızca internet değil dakika ve SMS hediyesi de tanımlamaktadır. Yine Turkcell operatörü de uygulamasına ek olarak yaratmış olduğu mesajlaşma uygulaması olan bip üzerinden 1 GB ile 10 GB arasında internet hediyesi dağıtımı yapmaktadır.

Yine Vodafone ise Freezone kampanyası sebebiyle 9 GB internet kullanımı hediyesi vermektedir. Bu kullanım üç ay boyunca sürebilmektedir. Türk Telekomda hisse kazan şeklinde SMS gönderildiğinde 1 GB internet hediye olarak gelmektedir.

Operatörlerin Bedava İnternet Kampanyaları Hangileri?

Operatöre her ay yükleme sonrasında bireylere internet hediye etmektedir. Bunun yanı sıra bazı zamanlarda aylık bedava internet kampanyaları yapabilmektedirler. Örneğin Turkcell geçen aylarda 15 GB şeklinde SMS gönderilmesi halinde 15 GB interneti kullanıcılarına hediye olarak göndermiştir. Bir ay kullanım süresi olan bu hediye özellikle interneti aşırı kullanan bireyler için kurtarıcı bir kampanya olmuştur.

Diğer operatörler de bu şekilde aylık bedava internet kampanyaları düzenlenmektedir. Bu kampanyaları takip ederek sizler de bu kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Uygun kampanyaları bularak birçok alanda bedava kullanımlara sahip olabilirsiniz. Operatörlerin kampanyalarını internet üzerinden takip edebilirsiniz.