Vivo X Fold 2 Özellikleri Onaylandı! İşte Özellikler

Vivo X Fold 2 Özellikleri Onaylandı! İşte Özellikler
Vivo'nun kitap benzeri yeni bir katlanabilir akıllı telefon olan Vivo X Fold 2 üzerinde çalıştığı bir sır değildi. Vivo'nun varlığını doğrulamasının yanı sıra, yaklaşmakta olan cihaz birçok kez sızdırıldı ve bize ondan...

Vivo'nun kitap benzeri yeni bir katlanabilir akıllı telefon olan Vivo X Fold 2 üzerinde çalıştığı bir sır değildi. Vivo'nun varlığını doğrulamasının yanı sıra, yaklaşmakta olan cihaz birçok kez sızdırıldı ve bize ondan ne bekleyeceğimiz hakkında bir fikir verdi. Bugün ilk kez cihazın teknik özelliklerini doğrulayan resmi posterleri geldi ve görünüşe göre Vivo X Fold 2, yakında çıkacak olan Galaxy Z Fold 5 için zor anlar yaşatacağa benziyor.

vivo-x-fold-2-ozellikleri-onaylandi-iste-ozellikler

Vivo X Fold 2 hakkında tanıtım slaytları geldi

En son sızıntı Çin'den geliyor ve cihazın lansman etkinliği için yapılmış gibi görünen Vivo X Fold 2'nin tanıtım slaytlarını gösteriyor. Pazarlama materyallerine göre Vivo X Fold 2, tıpkı Vivo X Fold gibi 2.160 x 1.916 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 8.03 inç katlanabilir ekrana sahip oluyor. Bununla birlikte, bu sefer farklı olan, Vivo'nun 1.800 nit olduğunu iddia ettiği parlaklık oldu. Bu en yüksek parlaklık olsa bile, çok etkileyici. Galaxy Z Fold 5'in bu sayıyı geçmesi zor olacaktır.

vivo-x-fold-2-ozellikleri-onaylandi-iste-ozellikler

Vivo X Fold 2'nin dış ekranı, selefi gibi 2.520 x 1.080 piksel çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.53 inçlik bir birimdir. Bir kez daha, daha yüksek parlaklığa sahip, kesin olarak 1.600 nit olarak geliyor. Önceki sızıntılar, Vivo X Fold 2'nin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacağını öne sürmüştü ve resmi pazarlama materyalleri bunu doğruluyor. Ayrıca yonga setinin LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama ile eşleştirileceğini de ortaya koyuyor.

vivo-x-fold-2-ozellikleri-onaylandi-iste-ozellikler

Vivo X Fold 2'nin Galaxy Z Fold 5'ten aylar önce piyasaya çıkacağı düşünüldüğünde, Qualcomm'un en yeni yonga seti ile ilk katlanabilir için tacı alıyor. Galaxy Z Fold 5, tıpkı Galaxy S23 Ultra gibi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2'nin daha yüksek performansa sahip "For Galaxy" versiyonuyla gelebilir. Son sunum slaytı, Vivo X Fold 2'nin 120W kablolu şarj ve 50W kablosuz şarjlı 4.800mAh bataryaya sahip olacağını ortaya koyuyor. Galaxy Z Fold 5 büyük olasılıkla selefinden daha büyük bir pile sahip olacak ve bu da onu Vivo X Fold 2'nin pil kapasitesiyle aynı hizaya getirecek olsa da, şarj hızı ve bunun nedeni, Samsung'un büyük rakamların arkasında çalışan bir marka olmamasıdır. Bununla birlikte, tarihin sayıların her şey olmadığı açıktır.

vivo-x-fold-2-ozellikleri-onaylandi-iste-ozellikler

Resmi spesifikasyonlara göre Vivo X Fold 2, pek çok son teknoloji özelliği barındırıyor gibi görünüyor ve özellikle ekran parlaklığı ve şarj hızı söz konusu olduğunda Galaxy Z Fold 5'e kesinlikle zorlu bir mücadele veriyor. Bununla birlikte, Samsung'un da su geçirmezlik söylentileri, daha iyi yazılım tasarımı, S-Pen desteği ve üçüncü taraf markalardan daha fazla aksesuar ve tabii ki telefonun küresel mevcudiyeti gibi birkaç hilesi oluyor.