vivo X Fold2 Resmi Olarak Nisan Ayında Geliyor

vivo X Fold2 Resmi Olarak Nisan Ayında Geliyor
Vivo X Fold2, bir aydan uzun bir süredir söylentilerin bir parçası oldu ve bugün şirket nihayet akıllı telefonu onayladı. Vivo Başkan Yardımcısı Huang Tao, yeni katlanabilir telefonun 2023 Boao Forumunun resmi olarak belirlenmiş...

Vivo X Fold2, bir aydan uzun bir süredir söylentilerin bir parçası oldu ve bugün şirket nihayet akıllı telefonu onayladı. Vivo Başkan Yardımcısı Huang Tao, yeni katlanabilir telefonun 2023 Boao Forumunun resmi olarak belirlenmiş telefonu olacağını açıkladı. Yeni katlanabilir, Çin'in teknolojisinin, tasarımının ve yeniliğinin bir göstergesi olacak ve yönetici, Nisan ayındaki resmi duyurudan önce sızıntıların ve casus fotoğraflarının ortaya çıkmasını bekliyor.

vivo-x-fold2-resmi-olarak-nisan-ayinda-geliyor

vivo X Fold2 cihazının 120W hızlı şarjla gelmesi bekleniyor

Telefonun 120W hızlı şarjlı 4.800 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Digital Chat Station tarafından Weibo'da silinen bir gönderiye göre, X Fold2'nin ayrıca Sony IMX866 sensörlü, OIS ve V2 ISP'li bir kameraya sahip olması bekleniyor. Bu, ana kameranın vivo X90 ve iQOO 11 Pro'daki 50MP atıcı ile aynı olacağı anlamına geliyor.

vivo-x-fold2-resmi-olarak-nisan-ayinda-geliyor

Diğer söylenti özellikleri arasında bir Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve her ekran için bir çift ultrasonik parmak izi sensörü yer alıyor. Bu katlanabilir dünyada bir ilk olurdu. Şimdiye kadar, üreticiler güç anahtarına gömülü bir sensöre bağlı kalmaya karar verdiler. Vivo X Fold2'nin nihai lansman sırasında şirket için kapaklı bir Vivo X Flip'e sahip olması bekleniyor ve ayrıca vivo Pad 2 adlı yeni bir tablet görebiliriz.