WhatsApp Kullananlar Dikkat! Yeni Dönem Başlıyor

WhatsApp Kullananlar Dikkat! Yeni Dönem Başlıyor
Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından hayatın pek çok alanında kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya...

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından hayatın pek çok alanında kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda, güncel ihtiyaçlar ve kullanıcı talepleri doğrultusunda değişiklik yapan şirket, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Ekran Görüntüsü Alınması Engellenecek

Ülkemizde milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp, kullanıcı güveliğinin ve gizliliğinin artırılması için özellikler geliştirmeye devam ediyor. WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı son özellik ile birlikte, bazı mesajların ekran görüntüsü alınamayacak ve mesajlar bir defa okunabilecek. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni özellik, sohbetlerin gizliliği açısından büyük önem taşıyor.

Özellik Beta Sürecinde

Mesajın bir defa okunmasına imkan sağlayan ve ekran görüntüsü almayı engelleyen özellik henüz beta aşamasında. Önümüzdeki süreçte, gerçekleşecek bir güncelleme ile birlikte, özelliğin kararlı sürümü tüm kullanıcılar için aktif edilebilir.