WhatsApp Öyle Bir Özellik Getirdi Ki! Duyanlar Hemen Telefona Koşuyor

WhatsApp Öyle Bir Özellik Getirdi Ki! Duyanlar Hemen Telefona Koşuyor
Meta tarafından yapılan açıklamada yeni bir özelliğin kullanıcıların kullanıma sunulduğunu  duyuruldu. Meta tarafından yapılan duyuruda Topluluklar özelliğinin getirildiği ifade edildi. Kullanıcılar, iOS'ta alt kısımda,...

Meta tarafından yapılan açıklamada yeni bir özelliğin kullanıcıların kullanıma sunulduğunu  duyuruldu. Meta tarafından yapılan duyuruda Topluluklar özelliğinin getirildiği ifade edildi. Kullanıcılar, iOS'ta alt kısımda, Android'de sohbetlerin ise üst kısmında bulunan yeni Topluluklar sekmesinden yeni özelliğe ulaşabiliyor. Topluluklar sekmesi kullanıcılara neler sunacak? İşte detayları...

WhatsApp uygulamasında geçtiğimiz günden itibaren Gruplara ek, grup yöneticilerine  ve kullanıcılara daha fazla kontrol imkanı sunan Topluluklar özelliği de kullanılabilecek.

WhatsApp Topluluk Grupları Birleştiriyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yeni Topluluklar özelliği sayesinde WhatsApp içinde alt grup sohbetlerine de sahip olan büyük topluluklar meydana getirilebilecek ve topluluğun tamamına gönderilen duyurular kolayca okunabilecek. WhatsApp Topluluklar özelliği ile beraber iş, okul, mahalle ve aile gibi gruplar altında bir araya gelen kullanıcılar, bundan böyle çok sayıda grubu tek bir çatı altında toplama fırsatını elde edecek. Öte yandan, Topluluklar özelliği ile  kullanıcılar, topluluğa gönderilen duyurulardan hemen haberdar olabilecek.

WhatsApp Başka Yenilikler de Sundu

WhatsApp Topluluklar ile beraber platforma başka yenilikler de uyguladığını ifade etti. Yeni gelen Topluluklar özellikler çerçevesinde, tüm kullanıcılar çevrimiçi durumunu gizleme ve grubun tamamına bildirim gitmeden sessizce gruptan ayrılma hakkına sahip olacak. Bunun yanında grupta konuşulanların gizliliğinin korunmasına dair WhatsApp Topluluklardaki Yöneticiler, gönderilen duyuru mesajları ve dahil edilecek grupları kararlaştırma yetkisine de ellerinde bulunduracaklar.

Öte yandan popüler uygulama WhatsApp, Grupları ve Topluluklar’ı daha fazla güçlendirecek yeni özelliklerin de kısa zamanda kullanıma açılacağını duyurdu.