Xiaomi 13 Ultra, Bir İnçlik Kameralarla Büyük Bir Sorunu Çözebilir

Xiaomi 13 Ultra, Bir İnçlik Kameralarla Büyük Bir Sorunu Çözebilir
Xiaomi 13 Ultra'nın 18 Nisan'da piyasaya sürülmesi planlanıyor ve bir fotoğrafçılık merkezi olması bekleniyor. Çinli marka şimdi bazı ilginç kamera teknolojileri de dahil olmak üzere birkaç ayrıntıyı daha ortaya çıkardı....

Xiaomi 13 Ultra'nın 18 Nisan'da piyasaya sürülmesi planlanıyor ve bir fotoğrafçılık merkezi olması bekleniyor. Çinli marka şimdi bazı ilginç kamera teknolojileri de dahil olmak üzere birkaç ayrıntıyı daha ortaya çıkardı. Xiaomi, Weibo'da Xiaomi 13 Ultra'nın 50MP IMX989 ana kamera ve diğer üç 50MP arka kamerayı (IMX858) paketleyeceğini açıkladı. Birincisi, daha önce Xiaomi 13 Pro ve vivo X90 Pro gibi cihazlarda görülen bir inçlik bir kamera sensörüdür.

xiaomi-13-ultra-bir-inclik-kameralarla-buyuk-bir-sorunu-cozebilir

Xiaomi 13 Ultra ana kamera, değişken diyafram teknolojisi sunuyor

Bununla birlikte Xiaomi 13 Ultra ana kamerası, değişken diyafram teknolojisi de sunuyor. Bu, kullanıcıların ana kameranın diyaframını geniş f/1.9'dan çok dar f/4.0 diyaframa kadar ayarlamasına olanak tanır. Bunun gerçekten değişken bir açıklık olup olmadığı veya yalnızca bu iki açıklıkta durup duramayacağı belli değildir.