Youtube Yeni Temasıyla Kullanıcıları Memnun Edecek

Youtube Yeni Temasıyla Kullanıcıları Memnun Edecek
Google bünyesinde yer alan video paylaşma platformu Youtube, içerik sayısı ve çeşitliliği ile son yıllarda küresel çapta yüz milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Ülkemizde de aktif olarak kullanılan Youtube'da, yakın zamanda bazı...

Google bünyesinde yer alan video paylaşma platformu Youtube, içerik sayısı ve çeşitliliği ile son yıllarda küresel çapta yüz milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Ülkemizde de aktif olarak kullanılan Youtube'da, yakın zamanda bazı değişiklikler yapılacak.

Youtube Karanlık Temaya Geçiyor

Youtube, kullanıcı deneyimi iyileştirmek ve platformun kullanımı yaygınlaştırmak için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Şirketin üzerinde çalıştığı son yeniliğe göre, platformun temasında değişiklik yapılacak. Karanlık temaya geçiş yapacak olan Youtube, yakın zamanda söz konusu özelliği tüm kullanıcılar için aktif etmesi bekleniyor. Tema renginin yanı sıra, ana sayfanın üstünde yer alan tuşlarda da değişiklik yapılacak. Dikdörtgen bir şekle sahip olan tuşlar, ilerleyen süreçte dikdörtgen hatlar korunup, daha yuvarlak köşelere sahip olacak.