Bir daha bu fiyat gelmez! Fiat Egea Cross kaçıran bin pişman olur

Bir daha bu fiyat gelmez! Fiat Egea Cross kaçıran bin pişman olur
Geçtiğimiz son baharda yaptığı indirimle araç almak isteyenlerin yüzünü güldüren markanın bu sene eylül ayında açıkladığı fiyatlarda oldukça uygun olacağı düşünülmektedir. Araç almak için fırsat kollayan kimseler...

Geçtiğimiz son baharda yaptığı indirimle araç almak isteyenlerin yüzünü güldüren markanın bu sene eylül ayında açıkladığı fiyatlarda oldukça uygun olacağı düşünülmektedir. Araç almak için fırsat kollayan kimseler bu fiyatları değerlendirebilirler. Bankaların araç kredisi paketleri arasından indirimli olanları seçerek kendilerine severek kullanacakları bir Fiat alabilirler.

Haziran Fiyatları Alıcıları Üzmüştü

Ülkemizde de fabrikası olan Fiat markasının Egea modeline aile aracı diyebileceğimiz dört kapılı ve geniş araçlar arayan kişilerin mutlaka bakmasını öneririz. Ülkemizde en çok tercih edilen model olan Egea’nın Easy, Urban Plus, Mirror, Lounge Plus adı altında 4 farklı paketi bulunmaktadır. Haziran ayında Urban paketinin fiyatları neredeyse 500.000 TL seviyelerine kadar çıkmıştı. Fakat Eylül ayında fiyatların çok daha uygun seviyelere inmesi alıcıları oldukça sevindirecektir.

Haziran ayında yaşanan bu yükselişin ardından alıcılar Fiat markasının da ülkemizde ki uygun fiyatlı modellerin arasından ayrıldığını düşünmüşlerdi. Bu durumun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini önümüzde aylar belirleyecektir. Böylece tam da beklentilerinize uygun bir şekilde indirimli bir şekilde araç satın almak konusunda çok önemli kazanımlara sahip olmanız mümkün hale geliyor!

İşte Eylül Fiyatları

Sunduğu uygun fiyatlı araçlarla alıcıları mutlu etmeyi başaran Fiat markasının yeni fiyatları henüz belli olmadı. Ama ağustos ayı listesine bakarak Egea modelinin paketlerinin fiyatlarının çok da düşük olmayacağını söyleyebiliriz.

Easy paketinin 1,4 motor hacmine sahip modeli 390.000 TL civarında, 1.6 motor olanları ise 580.000 TL civarına listede yerini alacağı. Urban Paketine baktığımızda ise 1,4 motor araçların 450.000 TL 1,6 motor multijet araçların ise 640.000 TL civarında fiyatlarla satışa sunulacağı ön görülmektedir. Lounge paketinde ise 1,4 motor olanların 480.000 TL 1,6 olanların ise 650,000 TL civarında fiyatlara satılacağı düşülmektedir.