Bu fiyatlar 3 gün sonra yok! TOKİ'den 1.450 TL taksitle 2+1-3+1 sıfır daire

Bu fiyatlar 3 gün sonra yok! TOKİ'den 1.450 TL taksitle 2+1-3+1 sıfır daire
Günümüzde ev sahibi olmak konut fiyatları nedeniyle oldukça zor olmaktadır. Bu nedenle birçok kişi TOKİ konutları ile kolay bir şekilde ev sahibi olabilmektedir. TOKİ yılın belirli zamanlarda belirli şehirlerde konut satışı...

Günümüzde ev sahibi olmak konut fiyatları nedeniyle oldukça zor olmaktadır. Bu nedenle birçok kişi TOKİ konutları ile kolay bir şekilde ev sahibi olabilmektedir. TOKİ yılın belirli zamanlarda belirli şehirlerde konut satışı yapmaktadır. 2022 yılında ise Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesinde ki konutlar satışa sunulmuştur.

İlan TOKİ genel müdürlüğü tarafından resmi olarak yayınlandı. Yayınlanan resmi ilanda 165 adet konutunun satılacağı duyuruldu. Bu 225 adet konutun 165 tanesi 2+1 daire iken 50 tanesi 3+1 konut sınıfına girmektedir. Peki, son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkan ilanların detaylarında neler var? İşte ayrıntılar!

https://edirnejethaber.com/toki-yuzde-25-indirim-kampanyasi-sonrasi-deprem-5-banka-duyurdu/

2+1 TOKİ Konutları ve Fiyatları

Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde ki 2+1 TOKİ konutların fiyatları 250 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. Fiyatlar kat sayısına göre değişmektedir. Bu konutlara başvuru bedeli ise bin TL olarak belirlenmiş durumda. Öte yandan 180 ay vade seçeneği ve 1.100 TL’den başlayan taksit imkanı bulunmaktadır. Peşin ödemelerde ise yüzde 20 oranında indirim yapılmaktadır.

3+1 TOKİ Konutları ve Fiyatları

3+1 TOKİ kontlarının fiyatları 320 bin TL ile 440 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. Konutlarda ki fiyat farkları balkon ve kat sayısına göre değişmektedir. Bu konutların peşin olarak satın alınması durumunda ev sahibine yüzde 25 oranında indirim yapılmaktadır. 3+1 TOKİ konutlarının başvuru bedeli ise 2 bin TL olarak belirlendi. Öte yandan bu konutlarda da 180 ay vade seçeneği olup 1.400 TL taksit imkanı bulunmaktadır.

TOKİ Konutlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

Genel olarak başvurular iki farklı şekilde yapılmaktadır. Bu başvuru yöntemleri TOKİ ve Ziraat bankası resmi internet adreslerinden yapılmaktadır. Öte yandan 3 farklı başvuru seçeneği bulunmaktadır.

TOKİ'den 1.450 TL taksitle 2+1-3+1 sıfır daire için tıklayınız

Alıcılar dahil olduğu başvuru sınıfına göre başvuru yapması gerekmektedir. Bu sınıflar; şehit yakınları, yüzde 40 ve üzeri engelli kişiler ve diğer alıcılardan oluşmaktadır. Başvurular ise en geçe 15 iş günü sonrasında TOKİ resmi internet adresi üzerinden açıklanmaktadır.

https://edirnejethaber.com/tokiden-ev-alan-herkese-indirim-mujdesi-geldi-herkes-tapusuna-kavusacak/