BİM market 7000 TL maaşla kasiyer alıyor! İŞKUR'dan başvuru şartları açıklandı

BİM market 7000 TL maaşla kasiyer alıyor! İŞKUR'dan başvuru şartları açıklandı
Son asgari ücret zammından sonra 7.000 TL ve üstü maaşlarla çalışmak üzere birçok istihdam sağlıyor. Yılda binlerce kişinin iş bulmasına yardımcı olan İŞKUR'un sorumluluğu günden güne artıyor. Bu aşamada yapılacak olan...

Son asgari ücret zammından sonra 7.000 TL ve üstü maaşlarla çalışmak üzere birçok istihdam sağlıyor. Yılda binlerce kişinin iş bulmasına yardımcı olan İŞKUR'un sorumluluğu günden güne artıyor. Bu aşamada yapılacak olan kampanyalara dair kapsamlı bir araştırma sürecini yakından takip ediyor olmak her zaman öneriliyor!

İŞKUR belli periyotlarla iş ilanları yayınlamaktadır.

https://edirnejethaber.com.tr/bim-aktuel-4-ekim-2022-indirimli-urunler-katalogu-yayinlandi/

Bu yayınlanan iş ilanlarını görebilmek için yapılması gereken birkaç adım bulunmaktadır. Öncelikle İŞKUR 'a şubelerden ya da online olarak başvuru yapılması gerekiyor. Böylelikle açık iş ilanları sekmesinden, iş ilanlarının takibi çok daha kolay oluyor. İŞKUR'un kendi sisteminde yaptığı filtrelemeyle bulunduğunuz pozisyon, meslek, eğitim seviyesi, şehir gibi kriterlerle iş aramak daha kolay oluyor.

Bim İşkur Aracılığıyla Alım Yapıyor

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan BİM, şube sayısını artırmaya devam ediyor. İstihdam ettiği personel sayısı oldukça fazla olan BİM, dönem dönem eleman alımı yapıyor. Türkiye'de en fazla şube sayısına sahip marketlerden biri olan BİM, yeni açacağı şubeler için de alım yapıyor. Birçok kişiyi istihdam eden BİM mağazaları, İŞKUR aracılığıyla işçi alımı yapacak.

Birçok Departmanda Alım Olacak...

İşsizlik ve enflasyonun artmasıyla birçok kişi iş arayışına girmiş durumda. BİM, açtığı ilanlarla genellikle kasiyer, reyon görevlisi, mağaza müdürü, taşıma personeli, depocu gibi farklı pozisyonlarda eleman aramaktadır. Bu da tam anlamıyla çok sayıda farklı kariyer fırsatının karşımıza çıkmasını mümkün kılıyor!

En çok kasiyer arayışının olduğu BİM, kasiyer için 7.000 TL maaş verileceğini açıkladı. İŞKUR 'a hemen başvuru yapılması halinde iş başı yapılacağı bildirildi. Birçok kişi ilanlara başvuruda bulunmaya başladı. İlan tarihleri ve detaylı bilgiler için İŞKUR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

BİM, yaptığı açıklamasında hem mevcut şubeler için hem de yeni açılacak şubeler için alım yapacağını bildirdi. Görevlendirmede birçok departman olacağı için başvuranların alınma ihtimalinin yüksek olduğu bildiriliyor.

https://edirnejethaber.com.tr/bim-hafta-sonu-bombayi-patlatti-26-tlye-dustu-cay-aycicek-yagi-toz-seker/