Maske: Nezaketle Tebessüm Filminin Gala Heyecanı Yaşandı

Maske: Nezaketle Tebessüm Filminin Gala Heyecanı Yaşandı
Kanyon Paribu Cineverse'te, başrollerinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı "Maske: Nezaketle Tebessüm" filminin galası yapıldı.

Başrollerinde Altan Erkekli, Ulvi Alacakaptan, Nilay Deniz, Kaan Turgut, Burç Kümbetlioğlu, Erdinç Gülener ve Mert Turak'ın bulunduğu "Maske: Nezaketle Tebessüm" filminin galası gerçekleştirildi.

Birçok ünlünün de katıldığı gala öncesi yönetmen Berker Berki, güzel ve farklı bir iş yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Yapımcılar Emrah ve Hande'nin vizyonuyla değişik bir senaryo ortaya çıktı. Çok değerli oyuncular ve teknik ekip bir araya geldi. Güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"İyinin Daha İyisi Olsun"

Başrol oyuncularından Nilay Deniz, "Umarım beğenirsiniz. İyi ve kötü eleştirinizi mutlaka bize iletin. Her zaman iyinin daha iyisi olsun ve bizler de çok güzel filmler izleyelim inşallah." dedi.

Kaan Turgut ise farklı roller oynamanın çocukluk hayali olduğunu belirterek, "Senaryo geldiği anda bu filmin içinde olmam gerektiğini hissettim. Mental ve fiziksel olarak yoğun bir süreç başladı benim için. Karakterim Barış'a psikolojik olarak yaklaşmak kolay değildi ve oynadığım karakterleri birbirinden ayırmak da bir çalışma gerektiriyordu." ifadelerini kullandı.

Turgut, role hazırlanma ve çekim sürecinin çok yoğun geçtiğini dile getirerek, "Benim hayatımda Maske filmi bazen hedefe giderken insanların olmadığı gibi görünebildiğini çağrıştırıyor. Maskelerin azaldığı bir dünyayı düşünüyorum." dedi.

Yapımcılığını Hande Ertaş ve Emrah Ertaş'ın üstlendiği film, 9 Haziran'da seyirciyle buluşacak.