Pedro Pascal Weapons Adlı Filmin Başrolünde Yer Alıyor

Pedro Pascal Weapons Adlı Filmin Başrolünde Yer Alıyor
Son yarım on yılda Pedro Pascal, Hollywood'un en ateşli isimlerinden biri haline geldi. Son zamanlarda bir şeyde rol almadığı bir gün yokmuş gibi geliyor. The Hollywood Reporter tarafından özel olarak bildirilen The Last of Us yıldızı,...

Son yarım on yılda Pedro Pascal, Hollywood'un en ateşli isimlerinden biri haline geldi. Son zamanlarda bir şeyde rol almadığı bir gün yokmuş gibi geliyor. The Hollywood Reporter tarafından özel olarak bildirilen The Last of Us yıldızı, Barbar yönetmen Zach Cregger'in bir sonraki filmi Weapon ile korku türüne yeniden giriyor.

pedro-pascal-weapons-adli-filmin-basrolunde-yer-aliyor

Pedro Pascal başrolünde olduğu Weapons adlı filmin konusu

Weapon'ın konusu ve Pascal'ın filmdeki rolü şu anda bilinmiyor, ancak film birbiriyle ilişkili, çok öykülü bir korku destanı olarak tanımlandı ve film yapımcısı Paul Thomas'ın 1999'da oyuncularla dolu vitrini Magnolia'ya benziyor. Senaryosunu Cregger yazdı ve Barbarian'ın Roy Lee, J.D. Lifshitz ve Raphael Margules'tan oluşan yapım ekibiyle birlikte projenin yapımcılığını üstleniyor. Weapon'ın çekimlerine bu sonbaharda başlanması planlanıyor.

pedro-pascal-weapons-adli-filmin-basrolunde-yer-aliyor

Barbarian geçen yılın Eylül ayında piyasaya sürüldüğünde, 2022'nin pek çok sürpriz korku cevherinden biriydi. Harika bir atmosfer duygusu, bilinen mecazlarla mükemmel bir şekilde oynayan benzersiz bir karakter dizisi ile akla gelebilecek her türden beklentiyi alt üst eden bir korku gerilim filmiydi. Korkunç bir iyi zaman arayanlar ve beklenen ceset yığınının altında biraz daha anlam isteyen insanlar için harikaydı. 4,5 milyon dolarlık bir bütçeyle 45 milyon dolar kazanarak küçük bütçeli korku dalında bir başka galibiyet elde ettikten sonra, Cregger kısa sürede türün en gözde isimlerinden biri haline geldi. Bu, bu yılın başlarında Weapons için bir teklif savaşına yol açtı.