Transformers: Rise of the Beasts Çalışma Zamanı Açıklandı

Transformers: Rise of the Beasts Çalışma Zamanı Açıklandı
İzleyicilerin Transformers'ı Steven Caple Jr'ın Rise of the Beasts ile bir kez daha sinemalarda görmesine sadece bir ay kaldı. Yıllardır Michael Bay tarafından yönetilen gişe rekorları kıran serinin yeniden başlatılmasına işaret...

İzleyicilerin Transformers'ı Steven Caple Jr'ın Rise of the Beasts ile bir kez daha sinemalarda görmesine sadece bir ay kaldı. Yıllardır Michael Bay tarafından yönetilen gişe rekorları kıran serinin yeniden başlatılmasına işaret ettiği için filmde çok şey var. Collider, bunun o filmler kadar uzun bir sinematik olay olmayacağını öğrendi. Maximals ve Predacons, Dünya'daki botlar arasındaki savaşa katılırken, hayranlar, sadece referans olması için Jeff Bridges klasiği The Big Lebowski'ninkiyle eşleşen, 1 saat 57 dakikalık hareketli bir macera bekleyebilirler.

transformers-rise-of-the-beasts-calisma-zamani-aciklandi

Transformers: Rise of the Beasts 9 Haziran'da geliyor

Bu, Bay'in 2 saatlik sınırını aşan ve sadece seri genişledikçe uzuyor görünen filmlerinden oldukça keskin bir ayrılma, Transformers: Age of Extinction için 2 saat 45 dakika ile sınırlandı. Bununla birlikte, franchise o zamandan beri daha kırpılmış, kontrollü filmlere bağlı kalmayı öğrendi. Yaklaşan Canavarların Yükselişi'nden önceki serideki son film olan 2018 yapımı Bumblebee, Caple Jr'ın filminden üç dakika daha kısa sürede geldi. Pete Davidson'un yeni Autobot casus Mirage'ının yanı sıra bu kadar çok yeni hayvan temalı Transformers'ı filme sığdırmak zor olsa da, bu robotların savaşını görmek isteyen herkes için olay örgüsünü ve aksiyonu devam ettirmelidir.

[embed]

Rise of the Beasts'in çalışma süresinde geride bıraktığı sadece Bay'in filmleri değildir. Çoğu film, yaklaşık 100 ila 120 dakikalık bu tatlı noktaya düşerken, gişe rekorları kıran seriler daha uzun tarafta yaşama eğilimindedir. Bununla birlikte, hayranların daha sindirilebilir bir film uzunluğuyla Transformers çoğunluğa geri dönmeleri için daha ikna edici bir istek oluşturuyor. Bunun bir kısmı, franchise üreticisi Lorenzo di Bonaventura'nın da belirttiği gibi, yaklaşımdaki değişiklikten kaynaklanıyor. Bu filmi yapmak için bilinçli bir çaba var ve ondan sonraki olası gelecek taksitler, sadece uzun, göz kamaştırıcı yaratmak yerine Anthony Ramos ve Dominique Fishback tarafından canlandırılan yeni insan kahramanlarının karakter yaylarına, hatta Transformers'ın kendisine odaklanıyor.

transformers-rise-of-the-beasts-calisma-zamani-aciklandi

Film, hayranların favorisi Beast Wars destanını uyarladığı için elbette bu, aksiyonun arka planda kalacağı anlamına gelmiyor. Rise of the Beasts, eski askeri teknoloji uzmanından aile babasına dönüşen Noah Diaz (Ramos) ve eser araştırmacısı Elena Wallace'ın (Fishback), Autobot'larla dünyayı kurtarmak için onları gelen Maximals'la çatışmaya sokacak bir yolculuğa çıktığını görüyor. Predacon'lar ve Terrorcon'lar. İzleyiciler aynı zamanda serinin en ikonik ve korkutucu kötü adamlarından biri olan Unicron'un beyaz perdedeki ilk çıkışını da görüyor. Transformers karikatürü boyunca, gerçekleri tüketme gücüne sahip bu devasa bottan daha büyük, mecazi ve gerçek bir tehdit yoktu. Tüm bunlar, 2 saatin altındaki çalışma süresi içinde gösteri sıkıntısı olmayacağını söylemek içindir.

transformers-rise-of-the-beasts-calisma-zamani-aciklandi

Peter Cullen'ın Optimus Prime'ı yeniden seslendirmeye geri dönmesi ve Ron Perlman'ın Optimus Primal olarak karşısındaki Ron Perlman'ın da aralarında bulunduğu, robotları seslendirmek için yıldızlardan oluşan bir kadro da belirlendi. Peter Dinklage, Liza Koshy, Michelle Yeoh, Cristo Fernández, John DiMaggio, David Sobolov ve Michaela Jaé Rodriguez de seslendirme yapacak, Luna Lauren Vélez ve Tobe Nwigwe de canlı aksiyonda yer alıyor. Transformers: Rise of the Beasts 9 Haziran'da vizyona giriyor.