Superman: Legacy Çekimleri Gelecek Yıl Başlıyor

Superman: Legacy Çekimleri Gelecek Yıl Başlıyor
James Gunn ve Sean Gunn'ın internette en çok aranan sorulardan bazılarını yanıtladığı bir Wired videosu sırasında, DC Studios'un eş başkanı Superman: Legacy'nin çekimlerinin Ocak 2024'te başlamasının planlandığını açıkladı....

James Gunn ve Sean Gunn'ın internette en çok aranan sorulardan bazılarını yanıtladığı bir Wired videosu sırasında, DC Studios'un eş başkanı Superman: Legacy'nin çekimlerinin Ocak 2024'te başlamasının planlandığını açıkladı. Film, DCU'yu sinemalarda yeniden başlatıyor. Gunn, Man of Steel'in yeni macerasının yazarı ve yönetmeni olarak rol alıyor.

superman-legacy-cekimleri-gelecek-yil-basliyor

Superman Legacy çekimlerinin Ocak 2024'te başlaması planlanıyor

Geçen yıl Gunn ve Peter Safran, Warner Bros. Discovery tarafından DC Studios'u yeniden yapılandırmak ve film, TV şovları ve hatta video oyunlarında birbirine bağlı yeni bir hikaye oluşturmak için işe alındı. Gunn ve Safran, geçtiğimiz Ocak ayında iddialı planlarının bir bölümünü açıklayarak Superman: Legacy'nin Tanrılar ve Canavarlar hikayesinin ilk tiyatro bölümü olduğunun altını çizdi. Süpermen en ikonik DC karakterlerinden biri ve çizgi romanlarda ortaya çıkan ilk süper kahraman olduğu için bu tam olarak bir sürpriz değildir.

superman-legacy-cekimleri-gelecek-yil-basliyor

Gunn ve Safran sızıntılar konusunda son derece temkinli olsalar da, Superman: Legacy hakkında zaten birkaç şey biliyoruz. İlk olarak, DCU zaman çizelgesini sıfırlayan The Flash sayesinde Gunn'ın yaklaşan projeleri, DC'nin kahramanlarını ve kötü adamlarını oynamaları için klasöre yeni yıldızlar getirebilir. Önümüzdeki on yılda Henry Cavill'den daha genç bir aktörün Superman'ı oynamasını sağlayacak olan Superman: Legacy'de olacak olan da bu. Hayranlar, Gunn'ın böylesine önemli bir rol için kimi seçeceğini tahmin etmeye çalışıyor ancak şu ana kadar yapımcının tek yaptığı söylentileri kapatmak oldu.

superman-legacy-cekimleri-gelecek-yil-basliyor

Gunn ayrıca Superman: Legacy'nin Man of Steel'i köklü bir kahraman olarak takip etmek yerine nasıl bir köken hikayesi olarak hizmet etmeyeceğinin altını çizdi. Ek olarak, yakında çıkacak olan filmde Superman'in arkadaşı Jimmy Olsen yer alacağı için Clark Kent projede yer alan tek hayran favorisi karakter olmuyor.