The Last of Us Sezon 2 Ödemeler Nedeniyle Beklemeye Alındı

The Last of Us Sezon 2 Ödemeler Nedeniyle Beklemeye Alındı
Cordyceps virüsünü görünürdeki herkese yaymaya hevesli, sokaklarda dolaşan enfekte dalgalardan daha korkutucu bir şey olmadığını düşünebilirsiniz. Writers Guild of America grevinin The Last of Us'ın ikinci sezonunun kapanmasına...

Cordyceps virüsünü görünürdeki herkese yaymaya hevesli, sokaklarda dolaşan enfekte dalgalardan daha korkutucu bir şey olmadığını düşünebilirsiniz. Writers Guild of America grevinin The Last of Us'ın ikinci sezonunun kapanmasına neden olmasıyla birlikte, en temel bileşenlerinden birini düzgün bir şekilde telafi etmeyen devasa bir endüstriye sahip olmak yakın bir saniye olabilir. Variety, yeni bölümlerin çekimlerinin henüz başlamadığını ancak yeni karakterlerin oyuncu seçimi süreci için hazırlıkların sürdüğünü bildirdi. Serinin arkasındaki ekip, 2. Sezonun senaryoları henüz tamamlanmadığı için doğrudan video oyunlarından sahneler kullanıyordu.

the-last-of-us-sezon-2-odemeler-nedeniyle-beklemeye-alindi

The Last of Us Sezon 2 prodüksiyonu henüz askıya alınmadı

Dizinin ikinci sezonunun prodüksiyonu askıya alınmamış olsa bile, bu seçme yönteminin The Last of Us'ın yeni yüzleri için gereken performans kalibresini elde etmesi pek mümkün olmayabilirdi. Joel (Pedro Pascal) ve Ellie (Bella Ramsey) arasındaki bağı bu kadar özel yapan şey, Craig Mazin ve Neil Druckmann tarafından ustaca yazılmış, birbirleriyle iletişim kurma biçimleriydi. Yeni sezonun seçme sürecinde kimse senaryo yazma görevini üstlenmeden, hikayenin omurgası biraz eksik olabilirdi, ancak oyundaki yazı hala sektördeki en iyilerden bazıları olarak görülüyor.

the-last-of-us-sezon-2-odemeler-nedeniyle-beklemeye-alindi

2013'ün popüler video oyununun televizyon uyarlamasında Joel, Cordyceps salgınının ilk gecesinde kızını kaybettikten sonra umutsuzluğa kapılır. Ülke çapında seyahat ederken Ellie'yi koruma görevi kendisine atandığında Joel, onu korumak için ona yalan söylemek zorunda kalsa bile bunun bir kız figürünü sevmek ve korumak için ikinci şansı olduğunu fark eder. İlk sezon, Ellie'nin DNA'sından bir tedavi yapılması gereken gece gerçekte ne olduğunu bilmeden bir uçurumda sona erecekti.

the-last-of-us-sezon-2-odemeler-nedeniyle-beklemeye-alindi

Orijinal video oyunlarının hayranları, hikayenin nereye gittiği konusunda zaten net bir fikre sahip olsa da, HBO, uyarlamalarıyla pek çok yaratıcı özgürlük kullanıyor ve The Last of Us dünyasındaki ayrıntıları, eğer yeni oyuna iyi tercüme edemezlerse, değiştiriyor. Birisi serideki ikinci oyunu defalarca oynamış olsa bile, konu televizyon şovuna geldiğinde herkesi koltuklarının kenarında tutan sürprizlerle karşılaşabilir. Ellie'nin ilk sezonun finalinde başına gelenleri öğrenip öğrenmeyeceği veya ne zaman öğreneceği veya Joel'in elinden geldiğince ondan saklamaya devam edip etmeyeceği henüz belli değildir.