Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak Belli Oldu! Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ Başrolde

Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak Belli Oldu! Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ Başrolde
Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, Show TV tarafından yapışan açıklama ile birlikte, Aile...

Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, Show TV tarafından yapışan açıklama ile birlikte, Aile dizisinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı belli oldu.

Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Show TV tarafından yapılan açıklamaya göre, Aile dizisi 7 Mart tarihinde ekranlara gelecek.

Aile Dizisi Konusu

Aile dizisi ile ilgili araştırmalar devam ederken, dizinin konusu ile ilgili araştırmalar sürüyor. Aşk ve aile ilişkilerinin ipuçlarını veren dizide, Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat verdiği ‘Aslan’ karakterinin ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı ‘Devin’ karakterinin hikayesi anlatılıyor.

Aile Dizisi Oyuncuları

Aile dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda, Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat işler, Canan Ergüder, Nur Sürer, Levent Ülgen, İpek Tenolcay ve Ushan Çakır gibi pek çok deneyimli oyuncu yer alıyor.