Black Mirror 6. sezonu Haziran'da geri dönüyor! İşte yeni detaylar ve oyuncular

Black Mirror 6. sezonu Haziran'da geri dönüyor! İşte yeni detaylar ve oyuncular
Netflix'in bugün duyurduğu üzere, Black Mirror resmi olarak bu Haziran'da geri dönüyor ve izleyicilere potansiyel olarak hepimizi korkunç, teknoloji aşılanmış bir distopik gerçekliğe adım adım yaklaştığımızı hissettirecek...

Netflix'in bugün duyurduğu üzere, Black Mirror resmi olarak bu Haziran'da geri dönüyor ve izleyicilere potansiyel olarak hepimizi korkunç, teknoloji aşılanmış bir distopik gerçekliğe adım adım yaklaştığımızı hissettirecek altıncı bir sezon getiriyor. Duyurunun yanı sıra Netflix, yörüngedeki bir uzay istasyonunu, akıllı saat de dahil olmak üzere video boyunca beliren unutulmaz bir gülen yüz emojisini ve tabii ki bolca vahşeti ve şiddeti içeren 6. sezonun ilk teaser'ını yayınladı.

black-mirror-6-sezonu-haziranda-geri-donuyor-iste-yeni-detaylar-ve-oyuncular

Black Mirror 6. Sezon, Aaron Paul adlı yıldızı içeriyor

Akılları değiştiren sezon, aralarında Aaron Paul, Michael Cera, Salma Hayek Pinault, Rob Delaney, Himesh Patel, Annie Murphy, Rory Culkin, Kate Mara ve Zazie Beetz'in de bulunduğu yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip oluyor. Black Mirror'ın yaratıcısı Charlie Brooker, hayranların şimdiye kadarki en şaşırtıcı sezon olmaya hazırlanan bu sezonu izlerken beklenmeyeni beklemesi gerektiğini ima ediyor.

[embed]

Brooker, Netflix'in eşlik eden web sitesi Tudum'a şunları söyledi: "Kısmen bir meydan okuma, kısmen de hem benim hem de izleyici için her şeyi taze tutmak için, bu sezona ne bekleyeceğime dair kendi temel varsayımlarımdan bazılarını kasten alt üst ederek başladım. Sonuç olarak, bu sefer, daha tanıdık Black Mirror mecazlarının yanı sıra, 'bir Black Mirror'ın parametrelerini genişletmek için daha önce dizinin asla yapmayacağına yemin ettiğim bazıları da dahil olmak üzere birkaç yeni unsurumuz var. bölüm' bile. Hikayelerin tümü, ton olarak baştan sona Black Mirror ama bazı çılgın değişimler ve her zamankinden daha fazla çeşitlilikle." dedi.

black-mirror-6-sezonu-haziranda-geri-donuyor-iste-yeni-detaylar-ve-oyuncular

2019 yılında sona eren Black Mirror 5. sezonunun ardından hayranlar bir sezonu daha beklemek zorunda kaldı. İzleyiciler bir sonraki Black Mirror sezonunun bitmesi için uzun süre beklemeye alışmış olsa da, bu dört yıllık bekleyiş şimdiye kadarki en uzun bekleyiş oldu. Yokluğun bir açıklaması barizdi. COVID-19, 2020'de tüm hayatımızı alt üst etti ve kaçınılmazlık birçok prodüksiyonu askıya aldı. Black Mirror'ın yapımını durdurmasının asıl nedeni bundan daha karmaşıktı.

black-mirror-6-sezonu-haziranda-geri-donuyor-iste-yeni-detaylar-ve-oyuncular

Brooker ve yaratıcı ortağı Annabel Jones, Ocak 2020'de yapım şirketi House of Tomorrow'dan ayrıldı. Ardından, Netflix'in yatırım yaptığı Broke and Bones'u kurarak yeni bir girişim başlattılar. Banijay Group'un satın aldığı House of Tomorrow'un ana şirketi Endemol Shine Group, Black Mirror haklarına hâlâ sahipti. Neyse ki Netflix, dizinin platformda yayınlanmaya devam edebilmesi için Banijay ile bir lisans anlaşması imzaladı.

black-mirror-6-sezonu-haziranda-geri-donuyor-iste-yeni-detaylar-ve-oyuncular

Mayıs 2022'de Variety, Variety'nin kaynaklarına göre 6. sezona yeşil ışık yakıldığını ve önceki sezondan daha fazla bölüme sahip olacağını bildirdi. Yayın, yeni bölümlerin daha uzun çalışma sürelerine sahip olacağını ve tek bir film olarak ele alınacağını yazdı.