Discovery+ ve HBO Max Platformları Birleşiyor

Discovery+ ve HBO Max Platformları Birleşiyor
Warner Bros. Discovery, 12 Nisan'da bir basın etkinliğinde, HBO Max ve Discovery+'nın çokça söylenen karışımının adının 'Max' olacağını ve 'İzlenecek Kişi' sloganıyla 23 Mayıs'ta başlayacağını duyurdu. Discovery+, bağımsız...

Warner Bros. Discovery, 12 Nisan'da bir basın etkinliğinde, HBO Max ve Discovery+'nın çokça söylenen karışımının adının 'Max' olacağını ve 'İzlenecek Kişi' sloganıyla 23 Mayıs'ta başlayacağını duyurdu. Discovery+, bağımsız bir hizmet olarak sunulmaya devam ediyor. İki abonelik akış hizmetinin birleşmesi, WarnerMedia'nın geçen yıl Discovery ile birleşmesinden bu yana çalışıyor. Yeni Max SVOD hizmeti, HBO Max'in 'The Last of Us' ve 'White Lotus' gibi yüksek profilli dizilerinin yanı sıra 'Barefoot Contessa' ve 'Property Brothers' gibi Discovery+ içeriklerini içeriyor.

discovery-ve-hbo-max-platformlari-birlesiyor

Discovert+ ve HBO Max platformlarının birleşmesi ödemede değişiklik getirmiyor

WBD'nin Kaliforniya'daki Burbank merkezinden konuşan Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, "Bizim için ne heyecan verici bir gün. Bu bizim zamanımız, bizim değişimimiz ve şirketimiz için hissettiğim her şey mümkün. Bu bizim kaderle buluşmamız.” dedi. Sloganı birkaç kez tekrarladı ve bunun şirketin "dünyanın pek çok ikonik ve tanınmış franchise'ına sahibiz ... bu bizim süper gücümüz" inancından kaynaklandığını belirtti.

discovery-ve-hbo-max-platformlari-birlesiyor

HBO ve HBO Max Content'in başkanı ve CEO'su Casey Bloys, aralarında Matt Reeves'in Batman yan dizisi Colin Farrell'ın oynadığı 'The Penguin'; Stephen King'in It filminin geçtiği toplulukta geçen 'Derry'ye Hoş Geldiniz'; 'The Big Bang Theory'den türetilen 'The Devil Made Me Do It' adlı yeni bir dizi; 'The Conjuring' korku filmi serisine dayanan bir dizi; ve spor kumarının yasallaştırılmasının ortasında hayatta kalmaya çalışan, mücadele eden bir bahisçi hakkında 'How to Be a Bookie' adlı başka bir Max Originals dizisini duyurdu.

discovery-ve-hbo-max-platformlari-birlesiyor

Bloys ayrıca, DC'nin gösterime girdikten hemen sonra Max'te gösterime girecek olan yaklaşan The Flash filmine ilk bakışlarını paylaştı; Jason Bateman, Will Arnett ve Sean Hayes'in 'Smartless' podcast serisine dayanan bir belgesel dizisi; ve 'Fixer Upper: The Hotel' adlı bir Magnolia Network projesinden de bahsetti. Ayrıca Max, senaryolu orijinal bir 'Harry Potter' televizyon dizisi sipariş etti. Dizi, yazar ve yönetici yapımcı J.K. Rowling'in 'Harry Potter' kitap serisinin sadık bir uyarlaması oluyor.

WBD'nin küresel yayın ve oyun başkanı ve CEO'su J.B. Perrette, internet yayınının yaygınlaşmasının tüketicileri en yüksek kafa karışıklığı çağına götürdüğünü söyledi. HBO adının, markanın kimliğini korumak ve adının altına çok geniş bir içerik sunarak kırılma noktasına zorlamamak için yayın hizmetinden çıkarıldığını söyledi.

Yeni Max hizmeti, mevcut bir reklamsız HBO Max aboneliğiyle aynı fiyat olan, ayda 15,99 ABD doları reklamsız plan da dahil olmak üzere birden çok abonelik katmanı sunuyor.. Bir ad-lite planı ayda 9,99 ABD dolarıdır. Her iki plan da HD içerik ve iki eşzamanlı akış sunar. Reklamsız plan ayrıca çevrimdışı görüntüleme için ayda 30 indirmeye izin verir. Ayrıca, bazı içerikleri 4K UHD, dört adede kadar eşzamanlı akış ve aylık 100 indirme içeren 19,99 ABD doları değerinde bir nihai plan da mevcut oluyor.

Perrette, yeni Max hizmetinin dört ana hedefe odaklanan çeşitli iyileştirmeler içereceğini kaydetti.  Bu iyileştirmeler arasında kişiselleştirilmiş öneriler ve geliştirilmiş içerik keşfi; PayPal'ı bir ödeme seçeneği olarak eklemek; oturum açma sürecini basitleştirme ve uygulama performansını %20 ila %30 daha hızlı olacak şekilde iyileştirme; ve para kazanmayı optimize etmek için dinamik araçlar geliştirmek yer alıyor. Bunların ayrıntıları Mayıs ayında şirketin ön cephelerinde açıklanıyor.

23 Mayıs'ta HBO Max uygulamasının çoğu kullanıcı için otomatik olarak yeni Max uygulamasına güncelleneceğini söyledi. Bazı platformlarda, kullanıcılardan yeni uygulamayı indirmeleri istenir. Parolaların ve izleme geçmişlerinin bozulmadan kalacağına ve sorunsuz bir faturalandırma geçişi olacağına söz verdi.